Google+'ın iki haftada yaptıkları!

CHIP Online
16-07-2011, 13:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Google+, sadece iki haftada yaptıklarıyla "yok artık" dedirtiyor: İşte Google+'ın ilk 2 haftası!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/goog ... ptiklari_28011.html


Resimlerle: A'dan Z'ye Google'ın indirme şampiyonları!

Google+'ın henüz kullanıcılaryla buluşma süresi iki haftayı bulmadı ancak şimdiden 4,5 milyon gibi bir kullanıcı sayısından söz ediliyor. Rakiplerinin özellikle Facebook ve Twitter'ın gelişmelerini yakından takip ettiği Google+, bazı özellikleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. İşte henüz iki haftalık olan Google+'nın yaşadığı gelişmeler.

Google+'ya diğer sosyal ağların önemli isimleri, düşmanını daha iyi tanımak ya da yeni sosyal ağda kendilerine yer bulmak için kullanıcı hesabı açtılar. Özellikle Digg kurucusu Kevin Rose sitesini ve tüm çevrimiçi aktivitelerini Google+'a yönlendirdiğini açıkladı. Hatta MySpace'in kurucu ortaklarından Tom Anderson ve Facebook'un meşhur kurucusu Mark Zuckerberg de yeni sosyal ağa katılan isimlerden.

Google+'ın sosyal ağa bağlı kullanıcıları da yalnızca iki haftada 40 sayfalık ipuçları içeren bir döküman yayınladılar. Döküman çemberleri ve gizlilik özelliklerini kullanıcıların nasıl daha kolay kullanabileceğine dair ipuçları içeriyor. Yazılar şu anda yalnızca İngilizce olsa da Çince, Almanca ve Rusça'ya çevriliyor.

Tüm konu: Google+'ın iki haftada yaptıkları!

Resimlerle: A'dan Z'ye Google'ın indirme şampiyonları!


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Google+'yı denediniz mi?