Google'ın kartları satışta!

CHIP Online
26-08-2012, 12:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Android kullanıcılarının merakla beklediği bu kartlar sonunda ortaya çıktı...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/goo ... -satista_35511.html

Resimlerle: Google'ın yeni Londra ofisinden görüntüler!

Dijital dünya için dijital formatta uygulamalar, müzik ve kitap satan Google Play mağazası için, <span style="text-decoration: underline;">daha önce buradaki haberimizde de bahsettiğimiz</span> "hediye kartları" satışa sunuldu. Şimdilik sadece ABD'de piyasaya sürülen 10, 25 ve 50 dolarlık kartlar sadece Google Play mağazasında, dijital medya için kullanılabiliyor. Diğer bir deyişle kartlarla donanım ya da aksesuar alışverişi yapılamıyor. Ayrıca kartları ABD dışında kullanmanız halinde sadece siparişi verdiğiniz ülkede serbest olan ürünleri satın alabiliyorsunuz.


Kartlarla şarkı, film ve TV programlarını Google Play web sitesi üzerinden ya da Android cihazınızdan alabiliyorsunuz. Ayrıca Android uygulamaları ve Google'ın son derece geniş e-kitaplığı da hizmetinize sunuluyor. TV dizileri ve filmleri ister kiralayabiliyor, isterseniz satın alabiliyorsunuz. Ancak bunlar şimdilik sadece Android 4.1 kurulu cihazlarda çalışıyor.


Hediye alışverişinin zirveye ulaştığı Noel döneminde büyük başarı elde etmesi beklenen kartlar, Apple'ın iTunes hediye kartlarına rakip olacak gibi görünüyor.

Tüm Konu: Google'ın kartları satışta!

Resimlerle: Google'ın yeni Londra ofisinden görüntüler!

Kaynak: www.chip.com.tr