Google'ın veri merkezi Street View'da

CHIP Online
19-10-2012, 19:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Google'ın bir zamanlar sır gibi sakladığı veri merkezini Street View'da gezmeye ne dersiniz?

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/goo ... -view-da_36526.html

Resimlerle: Hayrete düşüren Google Maps görüntüleri

Lider konumunu senelerdir koruyan Google, veri merkezleri konusunda uzmanlaşarak onları önemli ölçüde verimli hale getirdi. Bir zamanlar veri merkezlerini sır gibi saklayan Google, bugün veri merkezleri politikaları bakımından en açık internet şirketlerinden bir tanesi.


600 milyon dolarlık Lenoir, Kuzey Carolina veri merkezinin (2007'de inşa edildi) bir &lt;span style="text-decoration: underline;">galerisini</span> yayınladı. "İnternetin yaşadığı yer" adı verilen galeride çalışan profillerinin de bulunduğu etkileyici fotoğraflar yer alıyor. Ancak Google bununla kalmadı ve veri merkezlerinin dış ve iç bölümlerinin Street View turlarını hizmete açtı.


Oldukça hoş görünen iç görünümlerde çeşitli sürprizlere rastlamanız mümkün. Mola odası ise, Google merkezlerindeki kadar havalı değil, ancak yine da fazlasıyla iyi görünüyor. Doğru kapıdan girmyi başarırsanız, sunucuların bulunduğu bölüme girebilirsiniz.


Google'ın veri merkezini dışarıdan dolaşmaya başlamak isterseniz &lt;span style="text-decoration: underline;">buraya</span>, gezintiye ön kapıdan başlamak isterseniz &lt;span style="text-decoration: underline;">buraya</span>, içeriden başlamak isterseniz &lt;span style="text-decoration: underline;">buraya</span> tıklayabilirsiniz.


<img src="https://www.chip.com.tr/images/content/2012101812591364672.jpg" alt="" width="608" height="298" />

Tüm Konu: Google'ın veri merkezi Street View'da

Resimlerle: Hayrete düşüren Google Maps görüntüleri

Kaynak: www.chip.com.tr