Google I/O'dan beklediğimiz 10 yenilik!

CHIP Online
19-04-2013, 00:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Google'ın 1 ay sonra düzenleyeceği dev etkinlikte bizi bir değil, tam 10 büyük bomba birden bekliyor

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/goo ... -yenilik_39860.html

Resimlerle: 10 eğlenceli Google gerçeği!

15 Mayıs ve 17 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek Google'ın yıllık geliştirici toplantısı Google I/O, her zaman olduğu gibi beklenen birçok büyük teknolojinin ortaya çıkmasına sahne olacak.

Google'ın her zamanki Google Glass'tan yeni cep telefonlarına veya tabletlere, yeni bir şeylerle karşımıza çıkacağından şüphemiz yok. İşte Google I/O etkinliğinden beklediklerimiz.

1. Babel

Yeni bir sohbet hizmeti olması beklenen Babel'den daha önce ekran görüntüleri ve fazlası sızmıştı. Şimdi ise sıra, onu bize tam olarak açıklayacak resmi bir tanıma geldi.

2. Yeni 7 inç'lik Nexus tablet

Nexus 7, Temmuz ayında bir senesini dolduracak. Bu süre, teknoloji dünyasında emeklilik yaşı anlamına geliyor. Başarılı tabletin uygun fiyatlı ve güçlü bir selefiyle karşılaşmaya hazır olmalıyız. Söylentiler, yeni 7 inç'lik tabletin Asus ortaklığıyla üretileceği yönünde.

3. Google Glass için iyi haberler

Google Glass'ın çıkış tarihi, teknik özellikleri gibi bilgiler ortaya çıkmış olsa da onun hakkında öğrenecek daha çok şeyimiz var. Örneğin gözlüğün sadece birkaç üçüncü parti uygulamasından haberdarız. Google'ın yeni teknolojisini I/O'da daha yakından göstermesini de bekleyebiliriz.


Tüm Konu: Google I/O'dan beklediğimiz 10 yenilik!

Resimlerle: 10 eğlenceli Google gerçeği!

Kaynak: www.chip.com.tr