Google Play News hizmeti yolda mı?

CHIP Online
18-03-2013, 12:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Eğer Google üzerinden haber okuyorsanız, bunlar bedava okuduğunuz son satırlarınız olabilir!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/goo ... yolda-mi_39235.html

Resimlerle: Hayrete düşüren Google Maps görüntüleri

Kısa bir süre önce sadece reklamlardan kurtulmak için YouTube'a para vermek zorunda kalacağımızı öğrenmiştik ki şimdi de Google'ın aylık ödemelerle ilgili yeni planları olduğu ortaya çıktı.


Android Police isimli blog'dan yayılan habere göre internet devi, Play Store içerisindeki haberler kısmı için yeni bir sistemi kullanıcıların beğenisine sunacak. Hali hazırda bulunan Google Play'den hariç şekilde çalışacak olan aylık ücrete tabii olacağı iddia edilen sistem, kullanıcılara "The Play News" olarak tanıtılacak ve "Yeni versiyon üyeliği satın almak için başvurun." şeklinde bir sekme ile sunulacak.  Yeni sistem hakkında bilinen bir diğer detay da "News" kısmının sarı renk ile kodlanacak olması ki böylece diğer online mağazalardan rahatlıkla ayrıt edilebilecek.


Eğer Google bahsi geçen tarzda aylık ücret ile çalışan yeni bir sistem kurarsa, Apple'ın kendi ücrete tabii bölümleri ile büyük bir rekabet içine girecek demektir. Pek tabii bu durum aynı zamanda Amazon ve Barnes & Noble gibi diğer dijital Android üyeliği kullanan dükkanlara karşı da rekabete girmek anlamına geliyor.


Şimdilik Google Play News kısmının ne şekilde çalışacağı ve ne gibi bir ücret talebinde bulunacağı belirsizliğini koruyor.

Tüm Konu: Google Play News hizmeti yolda mı?

Resimlerle: Hayrete düşüren Google Maps görüntüleri

Kaynak: www.chip.com.tr