Google Project Glass'ın Windows sürümü (!)

CHIP Online
10-04-2012, 16:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Google'ın gerçeğe dönüştürdüğü "artırılmış gerçeklik" gözlükleri Windows'la çalışsaydı...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/goog ... s-surumu_32996.html

Google'ın "artırılmış gerçeklik" gözlükleri Project Glass, şaka gibi de olsa gerçek ve onlara giderek daha da yaklaşıyoruz. Ancak gözlüklerin ortaya çıkması internette sayısız komik videonun kaydedilmesiyle sonuçlandı.

Videomuzda izleyebileceğiniz parodide ise gözlüklerin Microsoft Windows sürümü hayal ediliyor. Videonun bir bölümünde gözlük, baş karakter bir muzu çöpe attığında "bu muzu tamamen silmek istediğinizden gerçekten emin misiniz?" diyor. Videonun nasıl sonuçlandığını ise tahmin etmeniz aslında çok güç değil.

Google'ın gözlükleri Windows'lu olsaydı başınıza neler gelirdi? Cevabı videomuzda!

Tüm konu: Google Project Glass'ın Windows sürümü (!)

İzleyin: Google'ın gözlükleri Windows'lu olsaydı

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Böyle bir gözlüğü takarak dışarıda dolaşır mısınız?

erkan1994
10-04-2012, 23:29   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
355 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2011

videodaki gibi olacaksa berbat olur kesinlikle takmam ama bunun bu bir şaka olduğu açık besbelli o yüzden dışarıda takarak dolaşırım ne varki bunda google'ın projesi değil bu benzer girişimler daha önce de yapılmaya çalışılmıştı bir kaç sene kadar önce ama sadece şuan google üretime geçiriyor bunu yani artırılmış gerçekliği google piyasaya hiç sunmadı ondan önce yanlış hatırlamıyorsam bu fikri ama ismini hatırlayamadım google.com dan da çıkmıyor ne yapsam herhalde google kaldırmış sayfalarından yada dediğimo eski projeli gözlük tamamen ortadan kalkmış veya firması kapanmış olabilir diye düşünüyorum ah bir hatırlasam eski akıllı gözlüğün tam adını