google reklam fiyat

vahit_isyan
26-03-2011, 10:19   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
14 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2008

arkadaşlar google ilk 10 için ne kadar para istiyor bi bilginiz var mı? hani sarıya boyanmış en tepedeki reklam alanları için?aramalarda her zaman en üstte çıkan sarı reklam alanları için yani..
bir arkadaşım 150 bin dolar ciavarı bi fiyat söyleyinca şoka girdim.. ciddiyim arkadaşlar çok önemli gerçekten bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

adem-t
26-03-2011, 10:39   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
793 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2009

Adwords reklam programı, kalite puanı yüksek olan, yeterli günlük harcama bütçesini sağlayan ve uzun süreli devam eden reklamları doğal arama sonuçlarının üstünde listeleyebilir. Bunun için ayrıca bir programa kayıt olmaya gerek yoktur.
vahit_isyan
26-03-2011, 10:49   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
14 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2008

arkadaşlar google bahsetteiğim o her aramada en üstte çıkan sarı reklam alanları için bi reklam ücreti alıyor o kadarını biliyorum ama ne kadar alıyor, neye göre alıyor, 140 bin dolar da alır mı ? onu soruyorum ben ?

mesut_illegal
30-03-2011, 13:38   |  #4  
mesut_illegal avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
810 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2007
Alıntı: vahit_isyan  
arkadaşlar google bahsetteiğim o her aramada en üstte çıkan sarı reklam alanları için bi reklam ücreti alıyor o kadarını biliyorum ama ne kadar alıyor, neye göre alıyor, 140 bin dolar da alır mı ? onu soruyorum ben ?
Merhaba arkadaşım o en üst sırada çıkman için google reklamlarına günlük 5tl'lik reklam bedeli bile vererek çıkabilirsin. 140bin dolar kim demişse ya hiç bilgisi yok yada seninle kafa bulmuş. İlk sırada çıkmak için aramalarda (reklam verdiğiniz taktirde) seçeceğiniz anahtar kelimeler ve anahtar kelimenizin kalite puanına göre google sizi kullandığı algoritmaya göre ilk sırada çıkartabilir. Günlük 10000tl reklam veren de 5tl reklam verende aynı sırada çıkabilir. Önemli olan kullandığınız anahtar kelimeler. Şimdi gidip te google reklam verip anahtar kelime olarak hosting kullanırsanız ilk sırada çıkma olasılığınız yok denecek kadar azdır. Bu ilk sırada çıkmak için çok etmen var, anahtar kelimeler,negatif kelimeler,anahtar kelimenizin kalite puanı vb. birçok etmen sıralamada rol oynuyor. Size tavsiyem eğer google reklam verecekseniz bu işlerde uzman biriyle çalışmanız. Çok ince ayrıntılar var. Bu işte iyi biri ile çalışmalısınız.

MrAds
17-02-2016, 16:19   |  #5  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2016

Arkadaşlar Google reklamlarında reklam konumlarını birçok faktör etkilemektedir. Fiyatlandırma her anahtar kelime ve neredeyse her saat rekabete bağlı olarak değişmektedir. Yani kelimesine ve rekabete göre 1 TL'ye de üst sıralarda da olabilirsiniz 15 TL'ye de... Ayrıca  ilk sayfa, sağ sütun ve ilk sıra teklifleri de kendi aralarında farklılık gösterir. Google reklam verme ile reklam konumlarınız, teklifleriniz aşağıdaki faktörlere bağlı olarak değişiklik gösterir.

Reklam konumunu aşağıdaki faktörler etkilemektedir:


  • Harcamak istenilen tutar, teklif
  • Web sitesinin ve reklamın kalitesi (kalite puanı)
  • Reklam uzantıları ve diğer reklam biçimlerinin etkisi

Son Düzenleme: MrAds ~ 17 Şubat 2016 16:20
seckiny
04-10-2016, 00:28   |  #6  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
16 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2016

Google'da reklam vermenin minimum bir ücreti bulunmuyor arkadaşlar. Elbette şöyle bir durum da var. Ne kadar fazla bütçe harcarsanız o kadar çok reklamdır... Bu da size bir gelir sağlıyor; ancak her şey para yatırmak ile de bitmiyor. Hesap yönetimi profesyonelce yönetilmeli.

Google, birçok işletme sahibine günlük 20-30 liralık bir başlangıç tavsiye ediyor. Elbette bu sektörden sektöre değişen bir durum. Birçok ajans hesap kurulum ücreti vs. de alabiliyor. Şu an çalıştığım ajansta hesap kurulum ve diğer ekstra ücretler de yok.

Çalıştığım Google reklam ajansında https://laysos.com/google-reklam-fiyatlari/ adresinden iletişim formunu doldurup yada telefonla iletişime geçerseniz konu hakkında detaylı bilgi de alabilirsiniz.  Ayrıca şurada Google reklamları konusunda açıklayıcı bir sayfadan da bilgi alabilirsiniz: https://laysos.com/google-reklam/

Çalıştığım yer diye demiyorum; ama hesap yönetimi konusunda birçok marka da bu konuda bizden destek alıyor.

selening
19-08-2020, 01:23   |  #7  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2020

Merhaba :)

Google reklam vermek isteyenlere yardımcı olmak adına bu konuya yazma gereği hissettim. Biz bir etkinlik şirketiyiz. Geçen yıl google reklamlarımızı yönetecek ajans arayışındaydık. Çok araştırdık ve hatta farkında olmadan amatör birkaç kişiyle çalıştık.. Haliyle verim alamayınca tekrar araştırma içerisine girdik. Yaklaşık 1 haftalık araştırmanın sonucunda perforjans firmasını bulduk ve Emre Bey düzgün kişiliği ile güvenimizi kazandı. Öyle ki bu sektörde sözünü tutmayanlar, müşteri memnuniyetine önem vermeyenler ve reklam işini sırf para gibi görenlerin olduğu gerçeğini bildiğimiz için Emre bey e reklamlarımızı açmasını istediğimizi yalnızca şirket etkinlikleri ağırlıklı bir çalışma yapmamız gerektiğini ifade ettik. Kendisi de site analizini yaptıktan sonra sitemizin reklama uygun olduğunu söyledi. Biz de diğer referanslarına da bakarak çalışma ücretini gönderdik ve google reklamları için birlikte çalışmaya başladık. Çalışma 1,5 haftada bize 2 satış getirdi ki biz o ana kadar satış yapamamıştık. Reklam maliyetlerimiz de oldukça düşmüştü. 2 ay perforjans ile çalıştıktan sonra maddi sorunlarımız nedeniyle çalışmalara ara verme kararı aldık. Şimdi pandemi sürecinin bitmesini tekrar etkinliklere başlamayı bekliyoruz. Reklam bütçesi ayırabilirsek eğer çalışacağımız tek ajansın perforjans olmasını istiyorum. Çünkü uygun fiyatlı ve yüksek performanslı hizmet veriyor.

Siteniz için Google reklam firması arıyorsanız yanlış firma seçimi yapmamaya dikkat edin. Benim hizmet aldığım sitenin fiyatlarını da incelemenizi öneririm;

perforjans.com/google-reklam-paketleri/