Google, Windows Phone'u yok saydı!

CHIP Online
15-03-2013, 00:02   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Gmail'in mobil web sitesini güncelleyen Google, Windows Phone için öyle bir tasarım bıraktı ki!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/goo ... ok-saydi_39182.html

Resimlerle: Google Maps ile tarihi yerleri keşfedin

Google, Gmail mobil web sitesinin arayüzünü birkaç akıllı cep için güncelledi. Yenilenen Gmail uygulamasındaki tasarımın beğenildiğini söyleyen şirket, benzer tasarımı şimdi Android, iOS ve BlackBerry için de sunuyor. Ancak anlaşılan o ki şirket, bir mobil platform için hiç de kendini zorlamak istemiyor.


Windows Phone'lu bir telefondan Gmail'e girdiğinizde, şu anki güncellenmiş haline hiç benzemeyen, son derecede eski bir tasarımla karşılaşıyoruz. Diğer platformdaki kullanıcıların yararlandığı hoş görünümlü, işlevsel arayüzden ise eser yok. Böylece Google, Windows Phone kullanıcılarını yine ihmal etmiş oluyor.


Bu, sadece Google ile Windows Phone arasındaki çekişmenin bir kısmı. Arama devinin Microsoft'un mobil platformundaki Google hizmetlerinin kullanılabilirliğini aksatmaya çalıştığı da zaman zaman iddia ediliyor. Örneğin Google'ın Exchange ActiveSync desteğini geri çekmesi, Microsoft'un geçtiğimiz günlerde Windows Phone'da CardDAV ve CalDAV'ı destekleyeceğini duyurmasıyla sonuçlanmıştı.

Tüm Konu: Google, Windows Phone'u yok saydı!

Resimlerle: Google Maps ile tarihi yerleri keşfedin

Kaynak: www.chip.com.tr