goruntude sorun

ufukdr
03-12-2008, 12:44   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
29 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2008

 

sımdıden herkese ıyı bayramlar

işletım sıstemı vista
toshıba dızustu bılg kullanıyorum a 200 satellıte sorunum ekranın ust koselerındekı lekeler  arada sırada explorer sayfasını actıgımda ekranda  cıkıyor bunu anlatması zor osorunu yasadıgımıda bır resım kaydettım sıze yolluyorum umarım sorunumu anlayan bırılerı cıkar we yardımcı olur
benden daha dusuk bılg bole bır sorun cıkmıyor kac kısıye sordum yolladıgım resımde sadece sol kosede cıkmıs  bazen ust kosenın ortasında bazen ust kosenın heryerınde cıkıyor leke gıbı goruntuler  ekran ayarlarından temayı yenıden secıyorum duzelıyor?? yardımlarınız ıcın sımdıden saolun
not: ekran kartı guncellemesı yaptım   directX9 guncellemesıde yaptım  :( olmadı ama ...

Son Düzenleme: ufukdr ~ 03 Aralık 2008 13:00
SAİNT
03-12-2008, 12:54   |  #2  
SAİNT avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
3,595 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2008

resim açılmadı ama ölü piksel olma riskini düşündümde tema değiştirdiğinde düzeliyormuş acayip bi sorun acaba yazılımsal olabilirmi ? siz ekrankartınızın driveri'ni bi güncelleyin klişe bi cevap oldu ama emin olmalıyız.

Banned
03-12-2008, 13:40   |  #3  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 20
5,777 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2008

Sorununuz yazılımsal.Sürücünüzden yada sisteminizden olabilir.Sürücülerini güncelleyip ayarları resetleyin, sorun devam ederse format atın.

ufukdr
03-12-2008, 14:24   |  #4  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
29 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2008

hepsini yaptım guncellemeler  fabrika ayarları  format  ama   duzelme olmuyor arada bırden ortaya cıkıyor :(

vieX
03-12-2008, 15:48   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
288 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2008

Bendede aynı sorun xpdeyken oluyordu. Ekran kartını sürücüsünü yükledim düzeldi ama Allaha şükür vistada böyle bir sorun yaşamadım.

Turhost