Gothic 3 Dayanıklılık Yenilenme Sorunu

Kemal Dogan
03-08-2009, 17:45   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
200 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2009

Merhaba Arkadaşlar
 
Gothic 3’ü ikinci kez oynuyorum ve ilk oynadıgımda görmedigim şöyle bir problemim var……Faring’in kuzey kapısından çıkıp Nordmar’a dogru giderken yolda bir adam var ve bu adamdan Ejnar’s Tomb görevini alıyoruz.Bu görevle ilgili magaraya gittigimde dayanıklılık (endurance) yenilenemesi sorun olmaya başladı.Normalde +10 şeklinde artan dayanıklılık +2 şeklinde çok yavaş artmaya başladı.Dayanıklılık göstergesi sarı renkli yani,bir hastalık ya da zehirlenme durumu yok ama nedense çok yavaş artıyor. Antidot ve cure disease iksirleri içtim işe yaramadı.İlginç bir şekilde,karakteri ot ya da çöl kumu ile kaplı güneydeki yerlere teleport ettigimde bu sorun düzeliyor fakat karlı bir yere geldigimde yeniden başlıyor.
 
Bunun Ejnar’s Tomb görevi ile ilgili bir bug oldugunu düşünüyorum çünkü bu görevi almadan önceki son save’e geri dönüp görevi almadan devam ettigimde karlı yerlerde de yenilenme sorunu olmuyor.
 
Bu sorunu nasıl çözebilecegimi bilen var mı,Ejnar’s Tomb görevinde bayagı ugraşıp birsürü iskelet öldürdüm ve o kadar ugraşım boşa gitmesin istiyorum.
 
Karakterimin leveli 33 ve 1.72 patch yüklü.Oyunu silip yeniden yükledim ancak sorun çözülmedi.
 
Teşekkürler

Son Düzenleme: Kemal Dogan ~ 03 Ağustos 2009 17:45