Göz Alıcı Fotoğraflar İçin Canon 7D Özellikleri

seto__
26-09-2020, 15:09   |  #1  
seto__ avatarı
OP Yönetici
Teşekkür Sayısı: 41
869 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2011

D-SLR yani digital single-lens reflex dünyasının gözde ürünlerinden olan Canon 7d fotoğraf makinesi gelişmiş özelliklere sahiptir. Fotoğraf makinesinde çift Digic IV işlemci kullanılmıştır. Bu işlemcilerden biri üstün video çekme özelliklerine sahiptir. Fotoğraf makinesi 480 p,720 p ve 1080 piksele kadar yüksek çözünürlüklü kaliteli video çekme özelliğine sahiptir. Markanon tüm ürünlerinin üstün teknolojik donanımı sayesinde bu fotoğraf makinesi katalog çekimlerinde, profesyonel fotoğraf çekimlerinde sıklıkla kullanılır. EOS 7D fotoğraf makinesinde kullanılan APS-C sensörlü fotoğraf makinesi alanında öncü ürünlerdendir. Canon 7D 18 megapiksel efektif piksel sayısına sahiptir.  Saniyede 8 kare çekebilen fotoğraf makinesi 19 adet AF’e yani odak noktasına sahiptir.

Üründe kullanılan focusing odaklama motoru sayesinde istenilen fotoğrafların çekilmesine imkân sağlayan ürün çekilen fotoğraf ve görsellerde kendini gösteriyor. Su geçirmez gövde ve dış kaplamasıyla ürün kendi sınıfındaki diğer ürünler arasında kendini fark ettiriyor. Bu özelliği sayesinde yağmurlu havalarda fotoğraf çekebilir ve yıldırım görüntüsü almak isteyen fotoğraf tutkunlarına bu imkânı en mükemmel şekilde sağlar.  Makinenin gövdesinde bulunan 3¨ Clear View II LCD ekranı ile D-SLR makine sınıfına göre oldukça geniş bir ekrana sahiptir. Ayrıca Canon 7d makine sahip olduğu pentaprism teknolojisi sayesinde %100 görüş imkânı sağlayan bir vizitöre sahiptir. Kablosuz flaş özelliği sayesinde flaşlı ya da flaşsız çekim yapan kullanıcıların işini kolaylaştıracak olan ürünün tüm tuşlarını hâkimiyet sağlanabilmesi açısından oldukça kullanışlıdır. Clear View LCD paneli sayesinde çektiğiniz fotoğrafı ekranda net bir şekilde görebilir ve fotoğraf üzerinde değişiklikler ve fotoğrafın tüm teknik detaylarının ayarlarını yapabilirsiniz.

Odaklama konusunda üstün bir performans özelliğine sahip olan ürün karanlık ortamlarda bile en iyi fotoğraflar çekmenize imkân sağlar. Karanlık ortamlara alan derinliğini hatasız ayarlayabilen ürün otomatik odaklama konusunda da oldukça başarılıdır. Endi sınıfı içerisinde 800 gram ağırlığı ile öne çıkan ürün batarya yuvasının makineye monte edilebilmesi sayesinde kullanıcılarına gün boyu kullanım imkânı sunuyor.  Güçlü bataryasının yanı sıra sürekli yanınızda taşıyabileceğiniz bu batarya yuvası yedek pilinizin daima yanınızda olmasına imkân verir. Ayrıca batarya yuvasının ergonomik ve kullanışlı tasarımı fotoğraf çekimini daha da kolay hale getirir.