Göz dolduran uygun fiyatlı iPhone Xc konsepti

ckmk27
09-12-2017, 14:08   |  #1  
ckmk27 avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2017

Apple’nin en çok ses getirein amiral gemisi iPhone X demek mümkün. Kullanıcıların en başlıca sorunu cihazın yüksek fiyatlı olması. Yüksek fiyatın alternatifi olaniPhone Xckonspetgörüntüleri idropnews üzerinden yayınlandı.

Cihazın LCD ekranın bulunduğunu ve 2018’in en ses getiren cihazı olacağını ifade eden site cihaz adeta uygun fiyatlı amiral gemisi olduğunu söylüyor.

iPhone Xc incelemesi:

iPhone 5c serisinin başarısının devamlılığına öncü edecek olan yeni amiral gemisi polikarbonat dış yapısı ve değişikrenk seçenekleriile adeta göz kamaştırıyor diyebiliriz. Face ID ve animoji karaokenin olduğu, home tuşunun olmadığı, çerçevesiz bir tasarıma sahip olacağı ifade ediliyor. Apple’nin bunlarla beraber A12 işlemci ile güçlendirerek ses getirecek bir amiral gemisi oluşturması mantıklı olarak gelmekte.

Cihazın polikarbon dış yapısı bir eksiklik olarak görülsede camdan daha dayanıklı ve değişimi esnasında uygun fiyatlı olacağı aşikar. Polikarbonat yapı cama göre kırılma çatlama gibi durumlarda daha dayanıklı diyebiliriz.  Cihazın arkasının plastik veya cam gelmesi durumunda cihazda kablosuz şarj özelliğinin bulunması bekleniyor.

Cihaza en fazla estetik katacak noktarenk seçenekleri demek mümkün. iPhone X’nin sınırlı renk seçeneklerini yüzünden yeni cihaz kullanıcılar için bir adım önde.

iPhone Xc fiyatı:

Cihazın iPhone X’ten daha uygun fiyatlı olacağı aşikar. 2013’te iPhone 5c serisi 549 Dolarlık fiyat etiketi ile ABD’de satışa sunuldu. 1 Kasım 2013’te ise Tükiye’de 1899 Türk Lirası fiyat etiketi ile satışa sunuldu.Cihazın fiyatı 449 Dolar ile 549 Dolar arasında olması beklenmekte. Yani Türkiye fiyatının 1900 Türk Lirası ile 2400 Türk Lirası arasında olması bekleniyor.

iPhone Xc neden bu kadar ucuz?

Fiyatının bu kadar ucuz olmasının en büyük sebeplerinden bir tanesi dış yapısının polikarbon olması. Yani dış yapısı plastik tarzında cam olmayan bir malzemeden ibaret. Bununla beraberiPhone X’nin OLEDekranının bu cihazda tercih edilmeyeceği olması. Cihazın fiyat uygunluğu için LCD ekran tercih edilmesi bekleniyor.

KAYNAK: https://applelobi.com/goz-doldur ... iphone-xc-konsepti/