GTA 5 dünyası nasıl oluştu?

CHIP Online
21-10-2013, 01:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Rockstar North'un sanat yönetmeni Aaron Garbut, GTA 5'in dünyasının nasıl hazırlandığını anlatıyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/gt ... l-olustu_42930.html

Resimlerle: 2013'ün en iyi oyunları

Mimarlari modern dünyanın bilinmeyen kahramanları olarak kabul edersek, Aaron Garbut için de rahatlıkla bu kelimeyi kullanabiliriz. Grand Theft Auto 3'den beri, Rockstar North'un sanat yönetmeni sadece iddialı değil, aynı zamanda gerçek dünyadaki esin kaynaklarını çok iyi yansıtan sanal dünyalar yaratıyor.


Şimdi ise tüm oyun dünyası Rockstar'ın en son emeğinin meyvesini yemeye hazırlanıyor. Grand Theft Auto 5, oyunculara daha önce hiç olmadığı kadar gerçekçi ve etkileyici bir "açık dünya" oyun tecrübesi sunacak.


Garbut diyor ki, "İnşa ettiğimiz dünyalardan her zaman gurur duydum, ama bu seferki gerçekten tamamıyla başka bir seviyede. Bence oyunun en çekici yanı, son derece detaylı dünyasının yanında, her zaman verecek yeni birşeylerinin olması".


"Her zaman görecek yeni şeyler var, ve etrafınızdaki hayatın her bakımdan detaylılığı, gerçekten sizden bağımsız bir dünya olduğu hissini veriyor."


Bilmez miyiz. Zaten San Andreas'ın tadını bilen bizler, bu yeni maceraya tamamen hazırız. Yalnız bu seferki San Andreas öncekinden birçok bakımdan farklı. Daha zengin, canlı ve bir çok açıdan sonsuz.


Okyanustaki köpek balıklarıyla karşılaşmaktan, Chiliad Dağı'ndan manzara seyretmeye kadar, Rockstar bizim San Andreas'ı sadece tecrübe etmemizi değil, nefesini içimize çekmemizi istiyor.


Tüm Konu: GTA 5 dünyası nasıl oluştu?

Resimlerle: 2013'ün en iyi oyunları

Kaynak: www.chip.com.tr