GTA 5'in PC sürümünden iyi haber!

CHIP Online
14-08-2013, 10:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Grand Theft Auto 5 hakkında bir türlü cevaplanamayan soru, sonunda cevabını buldu!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/gta ... yi-haber_42042.html

Resimlerle: GTA V'ten 20 yeni ekran görüntüsü yayında!

Rockstar'ın bu sene GTA V'i 4 ay erteleneceğini söylemesi, hepimizi hayal kırıklığına uğratsa da bekleyiş sona ermek üzere. Zira oyun, 17 Eylül'den itibaren satışa sunulacak.


GTA V için uzun bekleyişin Xbox 360 ve PlayStation 3 sahipleri için yakında sona ereceğinden şüphe yok. Ancak Rockstar'ın oyunun PC sürümü hakkında şimdiye kadar herhangi bir açıklama yapmaması, çeşitli söylentilerin çıkmasına neden olmuştu.


Ancak Nvidia'dan Yatırımcı İlişkileri Baş Direktörü Chris Evenden'ın ağzından çıkanlar, GTA V'in PC sürümüyle ilgili iyi haberler veriyor olabilir. Bir Nvidia toplantısında konuşan Evenden'ın sarf ettiği şu cümle, GTA V'in PC'lere ne zaman geleceğini de haber veriyor:


"PC oyuncuları, bu sonbaharda gelecek Call Of Duty: Ghosts, Grand Theft Auto V ve Assassin's Creed IV gibi iyi oyunlar için sistemlerini hazırlamaya başladılar."


Evenden'ın Call of Duty ve Assassin's Creed'in yanında GTA'nın da adını anmış olması, bir başka anlam daha taşıyor. Nvidia'nın Call of Duty'yi optimize etmek için Activision'la, Assassin Creed'i optimize etmek için ise Ubisoft ile çalıştığı biliniyor. Aynı şekilde firma, GTA V'in PC portunu optimize etmek için Rockstar'la ortak çalışmış olabilir.


GTA 5'in oyun içi görüntülerinin yer aldığı ilk video, geçtiğimiz haftalarda Rockstar tarafından yayınlanmıştı.

Tüm Konu: GTA 5'in PC sürümünden iyi haber!

Resimlerle: GTA V'ten 20 yeni ekran görüntüsü yayında!

Kaynak: www.chip.com.tr