GTA 5: İyi haber gitti, kötü haber geldi!

CHIP Online
19-08-2013, 17:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

GTA 5 hakkında kısa süre önce gelen büyük müjde, ne yazık ki resmi olarak yalanlandı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/gta ... er-geldi_42106.html

Resimlerle: GTA V'ten 20 yeni ekran görüntüsü yayında!

Grand Theft Auto V, şüphesiz 2013'ün en çok beklenen oyunlarından birisi. Yapım hakkında bu zamana kadar ortaya çıkan envai çeşit bilginin ardındansa, şimdi de sıra resmi çıkış tarihine geldi...


Gerçekleşen aylarca ertelemenin ardından oyun için açıklanan son çıkış tarihi olan 17 Eylül'e sadece haftalar kaldı. Bilindiği kadarı ile GTA V, Xbox 360 ve PS3 platformları için üretilecek ama yapımın PC platformunu ne zaman ziyaret edeceği hakkındaysa henüz bir bilgi gelmiş değil. Ama çok kısa bir süre önce, &lt;span style="text-decoration: underline;">Nvidia yöneticilerinden Chris Evenden'nin yaptığı bir açıklama,</span> GTA V'in PC sürümünü bekleyenleri bir anda heyecanlandırmıştı. Açıklama şu şekildeydi: "PC oyuncuları, bu sonbaharda gelecek Call Of Duty: Ghosts, Grand Theft Auto V ve Assassin's Creed IV gibi iyi oyunlar için sistemlerini hazırlamaya başladılar."


Ancak bu açıklama, görünüşe göre birilerini rahatsız etti. Nvidia, yayınladığı resmi bir açıklama ile, Evenden'in sözlerini bir nevi "yalanladı." Nvidia, Evenden tarafından söylenen sözleri bir hayli ciddiye almış olacak ki GTA V'in çıkışı hakkında hiçbir bilgileri olmadıklarını şu sözlerle açıkladı; "Daha önce yapılmış olan açıklamanın tek amacı, sonbahar döneminin ne kadar yoğun ve oyuncular için ne kadar dolu geçeceğini belirtmek için yapılmıştır. Söylenenlerin hiçbiri spesifik bir bilgi içermediği gibi, Nvidia olarak GTA V'in çıkış tarihi ile alakalı elimizde hiçbir bilgi bulunmamaktadır."

Tüm Konu: GTA 5: İyi haber gitti, kötü haber geldi!

Resimlerle: GTA V'ten 20 yeni ekran görüntüsü yayında!

Kaynak: www.chip.com.tr