valla bekle bekle olmuyor.Bendeki bahtsız bedevi şansı olduktan sonra noel baba gerçek olsa tam bana hediye getirecekken başına meteor düşer öyle diyeyim. Kaç senedir olan babalar günü indirimi olmadı şimdi de dolar yüksek bekleyip duruyorum valla. Ama pederle anlaştık artık ilk KDV indiriminde sistem benimdir. kesin tatile gittiğimizde olur o indirim de bende yine kabak gibi kalırım. Ki o sistemin KDV'siz fiyatı(bugünkü fiyatıyla)benim üst limitin de üstüne dayanıyor. Dolar düşsün biraz daha bi indirim havada kapıcam artık...
Neyse şimdiki sistemin 2-3 fotosunu atayım biraz yüzünüz gülsün :D %100 Türk zekasının ürünüdür :D (Kasaya laf etmeyin, o emektar 12.yaşına geliyor. Belki de geldi bile :D) İşte fotolar:
Tamam biraz kasada kablo karmaşası var, kabul. Kasanın kapağı takılıyken ya tarafa tıkıştırıyordum ama şimdi öyle bir şansım olmadığı için dut gibi ortada kaldılar. Lanet olsun ya kasanın sol, sağ ve üst kapakları tek parça metal. Bi kenarı açmak için koca şeyi çıkartmak gerekiyor.12yıl önce düşünülmemiş heralde :D
Yeni soğutucu takmadan önce eski macunu bir güzel temizleen gerekiyor, ondan sonra biraz bekle bir saat kadar sonra yeni macunu ortaya 1damla damlat ve üzerine soğutucuyu yerleştir o baskıyla zaten yayılacak ve kalın olmamasına dikkat et :) Eğer kalın olursa aradaki ısı alışverişi zayıflar :) İnce ama boşluksuz olucak kadar damlat tam ortaya o yeter :D (Kabaca 2pirinç tanesi kadar(pişmemiş, küçük 2tane kadar))