GTA V'de bizi heyecanlandıran 4 yenilik

CHIP Online
23-11-2012, 15:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

GTA V'deki bu 4 yenilik, onu heyecanla beklememiz için yetiyor da artıyor bile...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/gta ... -yenilik_37133.html

Resimlerle: GTA V'den 3 yeni ekran görüntüsü

Birkaç ay sonra tanışacağımız GTA V'den her geçen gün yeni detaylar öğreniyoruz. Kuşbakışı olarak oynamaya başladığımız oyun, beşinci sürümünde bize hangi heyecan verici yenilikleri sunacak? İşte GTA V'de bizi daha da sabırsızlandıran 4 yenilik!


GTA V dünyasının boyutu: Oyun dünyasının Red Dead Redemption, Grand Theft Auto: San Andreas ve Grand Theft Auto IV'in toplamı kadar olacağı söyleniyor. Sanırız GTA V'de bir MMO'daki dünya boyutuna yaklaşmış olacağız! Rockstar'ın bu alanlar içine iç mekanları da kattığını aklımızda bulundurmamız gerekiyor.


3 ana karakter: GTA V'de bir karakter yerine üç ana karakteri kontrol ediyorsunuz: Michael, Trevor ve Franklin. Oyun sırasında üstlendiğiniz görevlere göre karakterler arasında geçiş yapabiliyorsunuz. Bu ise GTA V'deki oynanışı önemli ölçüde değiştirecek gibi görünüyor.


Dinamik görevler: GTA V'de Red Dead Redemption'da olduğu gibi bazı rastgele olaylarla karşılaşabileceksiniz. Böyle durumlarda ne yapacağınıza, duruma dahil olup olmayacağınıza siz karar vereceksiniz. Dinamik görevler, GTA V dünyasının çok daha canlı olmasını, boş hissedilmemesini sağlayacak.


Oynanıştaki geliştirmeler: Devam oyunlarında oynanışta her zaman birtakım geliştirmeler yapılır. Ancak GTA'da sürüş, ateş etme gibi bazı vasat diyebileceğimiz alanlarda geliştirilmeye ihtiyaç duyulduğu açık. Rockstar, yeni GTA'da temel oynanışta da önemli geliştirmeler yapacağı konusunda söz veriyor.

Tüm Konu: GTA V'de bizi heyecanlandıran 4 yenilik

Resimlerle: GTA V'den 3 yeni ekran görüntüsü

Kaynak: www.chip.com.tr