GTA V'i satın almak için 8 neden

CHIP Online
03-09-2012, 11:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Grand Theftt Auto 5'i satın almanızı sağlayacak en önemli 8 neden haberimizde...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/gta ... -8-neden_35676.html

Resimlerle: GTA V'den 3 yeni ekran görüntüsü

2013'de oyun dünyasını yerinden oynatması beklenen GTA V hakkında hala çok fazla şey bilmiyoruz. &lt;span style="text-decoration: underline;">Birkaç ekran görüntüsü</span> görmüş olsak da oyunun tam olarak ne zaman piyasaya sürüleceği, nasıl bir hikayeye sahip olacağı ve ana kahramanının nasıl olacağı hakkında bir fikrimiz yok.


Ancak önceki Grand Theft Auto'lara ve şimdiye dek ortaya çıkan bilgilere, fotoğraflara baktığınızda GTA V'i satın almak konusunda şimdiden karar verebilirsiniz. İşte GTA V'i çıktığı anda satın almanızı sağlayacak 8 neden.


Açık-dünya yapısı: GTA, oyunda istediğiniz yere gitmenize izin veriyor, bu sayede sadece siz istediğinizde ana hikayeyi devam ettirebiliyorsunuz. Rockstar'ın açık-dünya oyunlarında uzmanlaştığını Red Dead Redemption ve L.A. Noire gibi oyunlardan söyleyebiliriz. GTA'da yaşayan, nefes alan bir şehir içerisinde dolaşabiliyorsunuz.


Etkileyici hikayesi: Rockstar, açık dünya yapısının gücüne dayanmıyor ve GTA oyunlarında güçlü karakterler ve güçlü bir senaryo sunuyor. GTA V'in bu konuda değişikliğe uğrayacağını düşünmüyoruz. Muhtemelen kendimizi bir ana karakterle sayısız görev içinde bulacağız.


Tüm Konu: GTA V'i satın almak için 8 neden

Resimlerle: GTA V'den 3 yeni ekran görüntüsü

Kaynak: www.chip.com.tr