Gta V - PC'ye Çıkacak mı ?

blackdown
02-02-2013, 01:16   |  #1  
blackdown avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 10
406 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2012

Şu günlerde Rockstar Games fanlarını resim bombardımanına tutmuş durumda. Game İnforner dergisine vermiş olduğu bilgiler ve resimler hayranlarını oldukça heyecanlandırdı. Rockstar Games GTA V'in çıkış tarihinide açıkladı. 2013'ün ilk baharında ps3 ve xbox360 için çıkışını yapıcak. PC sürümü için herhangi bir bilgi verilmedi.

GTA 5 Pc'e çıkacak mı?
Rockstar'ın herzaman ki taktiği olarak ilk ps3 ve xbox360 konsolları için çıkışını tamamlıcayak. Daha sonra bilgisayarlara çıkışını gerçekleştiricek. Tabi net bir bilgi değil fakat çıkar diye düşünüyoruz. GTA IV'te yine aynı sistem uygulanmıştı.


Gta V resimleri







2. bilgi:


Kısa süre önce 2013 baharı için PS3 ve Xbox 360 oyun konsollarına geleceği duyurulan meşhur Grand Theft Autoserisinin son oyunu, iddialara göre yakın zamanda PC'lerdeki yerini de alabilir. Üstelik Fransız Amazon, GTA V'i ön siparişi verilen ürünler listesine koydu bile.

Bu ön siparişin bir hata sonucu oluştuğu düşünülse de Fransız Amazon, resmi olarak duyurulmamış oyunları önceden müjdelemesiyle ün yapmış bir site. Geçtiğimiz yıllarda site Call of Duty: Black Ops II, Killzone ve Assassin's Creed gibi oyunları duyuran ilk platform olmuştu.

Konuyla ilgili açıklama yapan GTA yapımcısı Rockstar, "Şimdilik yalnızca PS3 ve Xbox 360'a yoğunlaşmış durumdayız. Ancak oyunun PC versiyonuna dair şu an için detay veremem" şeklinde konuştu.

GTA V'in kesin çıkış tarihini de açıklayan şirket, beklenen günün 17 Eylül 2013 olduğunu duyurdu. Bu tarihte Xbox 360 ve PS3 için piyasada olacak olan oyunun PC sürümünü de heyecanla bekliyoruz...


3.

2013'ün daha çıkmadan en çok konuşulan ve tartışılan oyunu haline gelen Grand Theft Auto V konusunda oyuncuların gündemi son günlerde PC'ye çıkıp çıkmayacağı. 

Bizim düşüncemiz PC'ye kesinlikle çıkacağı yönünde,üstelik gün geçtikçe buna inancımızı arttıracak nedenlerle karşılaşıyoruz. Bugün Rockstar'da GTA V üzerine çalışan animatörlerden birinin LinkedIN profilinde yazana göre GTA V PC için yapım aşamasında. 

GTA V Forums kullanıcıları tarafından bu durumun keşfedilmesinin ardından söz konusu profilden kaldırılan yazıya göre animasyon ekibi GTA V'in Xbox 360, PS3 ve PC animasyonları üzerinde çalışmakta.

Burada kafaları karıştıran durum şu; eğer oyun PC için geliştiriliyorsa neden bu Rockstar tarafından sır gibi saklanmakta ve açıklama gelmemekte?

4.

Grand Theft Auto V'in resmi olarak önümüzdeki ilkbahar aylarında çıkacağının duyurulmasından sonra akıllara gelen ilk soru PC versiyonunun neden hiç lanse edilmediği olmuştu. Oyunun posterlerinde sadece PlayStation 3 ve Xbox 360 logolarının bulunması PC oyuncularını "Yoksa bir Rockstar oyunu daha PC'ye gelmeyecek mi?" ve "Oyun zayıf bir port olarak geç mi çıkacak?" sorularını sordurmaya yöneltmişti. Sadece BSC'de değil, tüm dünyada pek çok yerde tartışmalar başladı. Bunun en ateşli olduğu yerlerden biri de Rockstar Games'in dünkü duyurusunun altında yaşandı. Tüm "PC versiyonu nerede?" yorumlarının ardından Rockstar Games yetkililerinden biri resmi açıklama yaptı:

     "Şu an için oyunun sadece Xbox 360 ve PlayStation 3 versiyonlarına odaklanıyoruzve bu noktada PC sürümü hakkında bir bilgi vermeyeceğiz."

     Görüldüğü üzere GTA V'in PC versiyonu şu an için GTA IV ile benzer yoldan ilerliyor (Belki de Red Dead Redemption ile benzer). Oyunun hem port olarak hem de geç çıkabileceği olasılığını aklınızın bir kenarında bulundurun deriz.

Evet.Görüldüğü Gibi Henüz PC'ye Çıkacak Gibi Kesin Bilgi Yok.Ama Her Gelen GTAV Haberlerini Sizlerle Paylaşacağım

ALINTIDIR.

Banned
02-02-2013, 02:08   |  #2  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 5
142 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2013

Ayyyy. Ne Pc mis. Umarim cikarda ceneleriniz kapanir. RDR da oyle 2 sene bitmedi adamlar. Masus yapiyorlar tabiki. Pc kullanicilarindan para kazanmak icin.

Connected
10-07-2013, 17:57   |  #3  
Connected avatarı
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 3
25 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2013

Tabiki de bu bir taktik. Iphone 5'te ve Gta 4'te aynı ytaktik uygulanmıştı. zaten çıkmazsa ölürümmm.