GTA5, bir kez daha başardı!

CHIP Online
28-10-2013, 15:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Rekor üzerine rekor kıran GTA 5, yeni bir zafer haberinin daha konusu oldu. Ama bu kez yalnız değil!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/gta5-bir-kez-daha-basardi_43387.html

Resimlerle: 50 harika ücretsiz oyun! İndirin!

Bir oyunun kalitesini, genelde yaptığı satış miktarı belirler ama her oyuncu, her türdeki oyuna ilgi duymaz. Bu sebepten dolayı bir oyunu seçerken baz alınacak kriterlerden birisi de aldığı ödüllere bakmaktır.


Günümüzde oyunlara ödül veren birçok farklı etkinlik, marka ve isim bulunmakta ama çok azı The Golden Joystick kadar köklü. Bu yıl 31'incisi düzenlenen Golden Joystick ödülleri, 10 milyondan fazla kişinin oyları ile birçok farklı yapıma ödüller dağıttı. Etkinliğin en önemli noktasıysa, şüphesiz son meyvelerini veren Xbox 360 ve PS3 oyunlarının çarpışmasına ev sahipliği yapması oldu. Yapılan oylamaların sonucundaysa Grand Theft Auto V, hiç de zorlamadan yılın en iyi oyunu ödülü almayı başardı. Bioshock'un yapımcısı olan Ken Levine hayat boyu başarı ödülüne layık görülürken, Call of Duty "Hall of Fame"de kendisine harika bir yer buldu.


Herkesi şaşırtmayı başaran Last of Us yaptığı harika çıkış ile hem en iyi hikaye anlatımı ödülünü, hem de en iyi yeni oyun ödülünü bir arada kaptı. En çok beklenen oyun ödülüyse Witcher 3: Wild Hunt'a gitti. En iyi mobil / tablet oyunu kategorisinde Xcom: Enemy Unknown anlının akıyla çıktı. En iyi indie yapım da Mark of the Ninja olarak belirlendi.  

Tüm Konu: GTA5, bir kez daha başardı!

Resimlerle: 50 harika ücretsiz oyun! İndirin!

Kaynak: www.chip.com.tr