Gün içinde keyifli bir mola için...

CHIP Online
08-08-2012, 18:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

CHIP Online'dan yeni bomba: En popüler online oyunları artık CHIP Online içerisinden oynayın!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/gu ... ola-icin_35234.html

Son zamanlarda online oyunlar dünyasında büyük bir patlamanın yaşandığı malum. Bunun birkaç tane nedeni var ama en önde gelenler bu oyunların aşırı sistem gereksinimine ihtiyaç duymamaları, web tabanlı oldukları için ofislerdeki bilgisayarlarda hem de sistem yöneticileri tarafından engellenmeden rahatça oynanabilmeleri ve elbette online oldukları için geniş bir sosyal çevrede iletişim kurmanıza ve karşınızda "gerçek" rakiplerle mücadele etme seçeneği sunmaları.


Online oyunlar dünyasına adım atmak için tıklayın


Hal böyleyken CHIP Online olarak biz de sizler için bir şeyler yapalım dedik ve Almanya'da hizmet veren ünlü bir oyun firması ile anlaştık. Goodgame Studios'un İnternet üzerinde oldukça popüler olan online oyunlarını artık CHIP Online içerisinde oynayabileceksiniz. Hem de tamamı Türkçe!


İster Empire ile bir imparatorluk kurun, ister Mafia ile karanlık dünyalara dalın, ister Farm Server ile organik tarımla ilgilenin, ister blöf yapma yeteneğinizi Poker ile konuşturun, CHIP Online altında size sunduğumuz bu ve bunun gibi online oyunlar arasında size hitap eden bir oyun mutlaka bulacağınızı düşünüyoruz. Bütün yapacağınız buraya tıklayarak CHIP Online Online oyunlar dünyasına adım atmak, en beğendiğiniz oyunu seçmek ve kaydınızı yapıp maceraya başlamak!


Online oyunlar dünyasına adım atmak için tıklayın


Tüm Konu: Gün içinde keyifli bir mola için...

Kaynak: www.chip.com.tr