günde 15 dk vererek ayda 20$ 'a ne dersiniz??

mehmetkabaoglu
14-03-2012, 14:29   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
14 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2012

evet arkadaşlar pazar günü arkadaşlarla yaptığımız kahvaltı sohbetinde ilginç bir olayla karşılaştım. arkadaşım internetten ayda yaklaşık 400$ kazandığını söyledi daha önce parayı alan kimseyi görmediğim için haliyle onada inanmadım ama iş atm'ye kadar gidip hesap geçmişine bakınca değişti..
nasıl olduğunu sordum tabiki zamanını ayırmadan bu değirmenin suyu nerden geliyor dedim.
reklamlara tıklayarak para kazandığını söyledi 400$ ölsen vermezler abiciğim dedim hesabı gördün arkadaşım dedi.
işin mantığı şu şekildeymiş. eğer sen tek başına günde 15 dk ayırıp reklamlara tıklarsan ayda 20$ gibi bir gelir sağlıyor birde senin arkadaş olarak işaretlediklerinin her tıklamasına sende para kazanıyorsun sordum benim bir arkadaşım daha böyle kazanıyor 27 arkadaşından gelen para ve kendi tıklaması ayda 200 dolar gibi bir sayı yapıyor dedi güzel değil mi?

bende bu işe başlamayı düşündüm ve sizede öneriyorum özellikle benim gibi öğrenciyseniz neden kendinize bir nevi burs bağlamayasınız??

ödeme şekillerine sıra gelince gayet güvenli. paybal yada alertbay da ÜCRETSİZ hesap açıyorsunuz ben payball ı öneririm. daha sonra payball msn adresinizi sizeye yazıyorsunuz ve onaylıyorsunuz sizede her biriken 2 $ ı hemen çekebilirsiniz. yani ay sonu beklemek gibi bir derdiniz yok mesela sitede 2,15$ paranız var cashout diyorsunuz ve 2$'ı 2 gün içerisinde payball hesabınıza yatırıyorlar. peki bu para elimize nasıl geçecek derseniz burda tercih sizin isterseniz adınıza ve sayadınıza havale yaptırırsınız, ister hesap numarası verir direk hesaba istersiniz ki bu en hızlısıdır. isterseniz acelem yok dersiniz adresinize çek gönderirler. güzel değil mi ??

evet arkadaşlar yorumları bekliyorum.
denemeye değmez mi ?

http://[spam]/register.php?r=mehmetkabaoglu

burdan üye olabilirsiniz. 

daha sonra aynı şekilde sizinde bir linkiniz oluşacak onu bu konunun altına yazarak karşılıklı kazanç sağlayabilirsiniz.

en kötü ihtimalle sadece kendimiz tıklasak ayda havadan 20$ bence iyi bir para değil...

cihatb555
25-03-2012, 18:01   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
10 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2011

daha önce hiç böyle kolay bir kazanç görmedim ama site adnımı görebilirsem denerim. spam görünüyo