güvenlik kamera sistemi

Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
Bitech Security
01-01-2016, 17:16   |  #1  
Bitech Security avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2016

Günümüzde yaşanılan olaylardan dolayısı ile güvenlik önlemi olaraktan elektronik güvenlik sistemleri olan kamera sistemi kurdurmak zorunlu bir hal almıştır.
Bunlardan başlıca iş yerleri, depolar, otoparklar, siteler, apartmanlar, alışveriş mağazaları, avmler, bebek bakıcıları için daha sık kullanılmaktadırlar.
Her zaman için güvenlik kamerası olan mekanlarda insanlar daha rahat hareket ederler buda müşteri potansiyelinizin ve kalitenizin artmasında yardımcı olur.
Önceden sadece iş yerleri alışveriş yerleri gibi kurumsal yerlerde kullanılan güvenlik kamera sistemleri artık fiyatlarının her bütçeye uygun olması ile beraber kullanımı daha çok sıklaşmıştır.
Kamera sistemlerinin özellikleri cep telefonları, tabletler ve bilgisayarlar üzerinden dilediğiniz gibi istediğiniz yerden internet aracılığı ile bağlanılarak hem canlı hem geriye dönük görüntü ve ses kayıtlarına erişebilirsiniz.
Gece görüş özellikleri sayesinde gece zifiri karanlık dahi olsa bile kameraların üzerinde bulunan kırmızı led ler sayesinde gece de net bir görüntü kaydı yapmanızı sağlar.
Kamera sistemi gurup ları şöyledir.
•        İp kamera sistemi
İp kamera sistemleri network ağına katılarak cad5 kablo üzerinden veya wireless sayesinde elde edilen görüntüleri nvr kayıt cihazı veya kayıt yapmasını istediğiniz farklı bir sunucuya aktararak görüntü ve ses kayıt işlemini gerçekleştirir en kaliteli kamera sistemi ip kamera teknolojisidir.
•        Ahd kamera sistemi
Ahd kamera sistemleri 2014 yıları sonunda ülkemizde kullanılmaya başlamıştır diğer kamera guruplarına göre en büyük artılarından birisi ise tüm kameraları tek kayıt cihazında toplanabiliyor olmasıdır. Ahd kayıt cihazına ahd kamera, ip kamera ve analog kamera bağlayabilir bütün kameralardan aynı anda görüntülerde atlama veya veri kaybı yaşamadan son derece sağlıklı kayıtlar elde edebilirsiniz.
•        Analog kamera sistemi
Analog kamera sistemleri bilinen en basit tip cctv sistemidir. Kayıt cihazları dvr kayıt cihazıdır. Cctv kablo üzerinden doğrudan dvr kayıt cihazına bağlanaraktan görüntü ve ses kaydı yapmaktadırlar fiyat aralıklarına göre ahd ve ip kamera sistemlerine nazaran en ucuz kamera sistemidir.
Şunu unutmayın kamera sistemi 2 gözünüzün yetmediği her noktada olması gereken bir teknoloji ürünüdür.
Daha detaylı bilgi için http://www.1kamerasistemi.com/ adresi üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz.