Güzel Yazılım: Kuaförler İçin Web Tabanlı Yazılım

guzelyazilim
27-11-2012, 11:47   |  #1  
guzelyazilim avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2012

Kuaförler için özel olarak geliştirilmiş web tabanlı ticari yazılımımız hakkında detaylı bilgiye aşağıdan ulaşabilirsiniz. 
Demo talebinde bulunmak için: http://bit.ly/U5Nolg

Telefon numaramız: (212) 438 1 069

http://www.facebook.com/guzelyazilim
http://twitter.com/guzelyazilim

         

      Güzel Yazılım,  sektörün içinden gelen uzmanlar tarafından sadece güzellik  sektörüne özel olarak geliştirilmiştir. Barındırdığı birçok  özellik ile sektöründe ilk olma özelliği taşımaktadır. Web  tabanlı altyapısı, Bulut Bilişim teknolojisini kullanmaktadır.  Güzel Yazılım'ın içerdiği modüllerin özelliklerine kısaca  değinecek olursak;
        
      
      Müşteri modülü  ile, müşterilerin ayrıntılı kayıtları tutulabilmektedir.  Özel günlerde müşterilere toplu e-posta ve SMS göndererek  müşteri sadakatı yükseltilebilmektedir. İstendiği takdirde  müşteri bazında randevu takibi, boya takibi ve görüşme takibi  yapılabilmektedir.
        
      
      Firma modülü  ile, birliklte çalışılan firmaların carileri takip  edilebilmektedir. Stokta azalmış ürünlerin online siparişi de bu  modül sayesinde verilebilmekte
     
      
      Ürün modülü  ile, salonda satılan ürünlerin stok takibi yapılabilmektedir.   Eğer birden fazla salon mevcutsa, her salonun stok bilgilerine ürün  sayısı bazında anlık olarak ulaşılabilmektedir. Ürünlerin  detaylı bilgileri kaydedilebilmekte ve bu bilgiler müşteri ile  paylaşılabilmektedir. Satışına başlanılan yeni ürünler  sisteme kolaylıkla girilebilmektedir.
        
      
      Hizmet modülü  ile, salonda verilen hizmetler ayrıntılı bir şekilde  tanımlanabilmektedir. Dijital adisyon sistemi ile mobil cihazlar ile  adisyon açılabilmektedir. Adisyon kaydı, dokunmatik bilgisayar  veya kiosk aracılığıyla da yapılabilmektedir. Güzel Yazılım,  bu özelliği ile sektöre yenilikçi bir bakış açısı  getirmiştir. Müşteriler istediği taktirde hizmetlerin  özelliklerini ve fiyatlarını özel bir ekrandan takip  edebilmektedir.
        
      
      Kasa modülü  ile, işletmenin gelir ve giderleri anlık olarak takip  edilebilmektedir. Web tabanlı Güzel Yazılım altyapısı  sayesinde, işletme içinde olunmasa bile istenilen anda kasa  bilgilerine ulaşılabilmektedir. Çek ve senet hareketleri takip  edilebilmektedir.
        
      
      Randevu modülü  ile, personel, oda veya cihaz bazlı olarak randevu  verilebilmektedir.  Randevu tarihi yaklaşan müşterilere otomatik  olarak e-posta veya SMS gönderilebilmektedir.
   
          
      Paketler modülü  ile, müşterilere özel paketler tanımlanabilmektedir. Seans  sayısı ve fiyat belirlenebilmektedir. Verilen hizmetin içeriğine  göre gerektiğinde hazır formlar müşterilere doldurtulabilmekte  ve dijital imza ile müşteri takibi yapılabilmektedir.
        
      
      Personel modülü  ile, personellerin kayıtları tutulabilmektedir. Personellerin  performans ölçümleri yapılabilmektedir. Ürün ve hizmet bazında  takip yapılabildiği için adaletli bir prim sistemi  oluşturulabilmektedir. Personellerin işe giriş ve çıkış  saatleri Güzel Yazılım ile tam entegre çalışan cihazlar  sayesinde sistem üzerinden takip edilebilmektedir.
   
          
      Kampanya modülü  ile, müşterilere özel kampanyalar tanımlanabilmektedir.  İstendiği takdirde kayıtlı olan müşterilere toplu e-posta ve  SMS ile kampanya haberleri gönderilebilmektedir. Kampanyalar QR Kod  formatında kaydedilebilmektedir.
        
      
      Raporlar modülü  ile, işletme verimliliğinin yükselmesine yardımcı olabilecek  birçok rapor alınabilmektedir. Müşteri, firma, ürün, hizmet,  kasa, banka, randevu, paket, personel ve kampanyalar ile ilgili  raporlar anlık olarak alınabilmektedir. Grafik raporlar ile daha  kolay değerlendirmeler yapılabilmektedir. Raporlar İstendiği  takdirde PDF veya Excel formatında dışarı aktarılabilmekte;  yazıcıdan çıktısı alınabilmektedir.
        
       
      

Son Düzenleme: guzelyazilim ~ 27 Kasım 2012 12:15