Hakan Kültür Kimdir Biyografisi

dasti
12-09-2013, 12:47   |  #1  
dasti avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,963 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2011

Hakan Kültür 20 yıldır profesyonel makyaj sanatçısı olarak filmlerde, reklamlarda, moda dergilerinde, defilelerde, müzik videolarında, moda kampanyalarında ünlü kozmetik markalarının ürünleriyle çalışmaktadır.

Kültür, ünlü ve başarılı fotoğraf sanatçılarıyla Beymen, Vakko, Zeki Triko, Ay Yıldız, Boyner, İpekyol, Damat Tween gibi bazı markalar için dikkat çeken kampanyalar hazırlamaktadır.
Elle, Harpers Bazaar, Madame Figaro, Marie Claire, Instyle, Cosmopolitan gibi moda dergilerinin kapak çalışmalarında, moda sayfalarında ve özel güzellik çekimleri için, makyaj ipuçları ve yaratıcı makyaj konularında da bilgi birikimi ve tecrübesini sunarak sık sık yer almaktadır.

Shiseido, Lancaster, Estee Lauder, Max Factor, Maybelline ve Yves Rocher gibi markalar tarafından düzenlenen özel etkinlikler, seminerlerde profesyonel öneriler ve ipuçları ve aynı zamanda da ajans kadromuza yeni dâhil olan makyaj sanatçılarının eğitimlerini vermektedir.

Kültür, aynı zamanda Baş makyaj sanatçısı olarak ekibinin de katılımıyla Türkiye'deki en büyük defilelerde en büyük markalar için makyaj sanatı ile yer almıştır. Bu markalardan bazıları Escada, Stefanel, Just Cavalli, Mango, Banana Republic olmakla birlikte birçok haute couture tasarımcılarıdır. New York Moda Haftasında ve Düsseldorf CPD Moda Fuarında da yer almıştır.
Kazandığı birçok ödülün yanında Hakan Kültür P&G Yılın en iyi Makyaj sanatçısı Ödülünü iki sene üst üste kazanmıştır.
Türkiye'nin moda endüstrisine sunabileceği en iyilerin temsil edildiği bir yetenek havuzu olarak Kum Agency firmasını kurdu. Türkiye'nin en önemli isimleri ve markaları için hizmet vermek için kolları sıvayan Hakan Kültür, Kum Agency firmasında ayrıca eğitimler de vererek yeni Makyaj Sanatçıları yetiştirmektedir.
Türkiye'nin en ünlü Makyaj Sanatçısı Hakan Kültür hakkında diğer merak ettiklerinizi ve eğitimleri Kum Agency resmi web sitesinden öğrenebilirsiniz.