Halı Saha Sentetik Suni Çim Fiyatları Yapımı

teknoloji2
07-01-2015, 01:00   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
12 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2015

Halı Saha Sentetik Suni Çim Fiyatları Yapımı Maliyetleri Ne Kadar

Suni sentetik futbol, basketbol, hentbol, tenis, park, bahçe halı saha maliyetleri ne kadar kaç lira halı saha fiyatları adresi.Sentetik halı saha yapan firmalar. Halı saha nasıl yapılır.Maliyeti ne kadar. Çim fiyatı.

Halı saha bilgi ve fiyat alma detay adresi www.halisaha.com

Halı Saha Maliyeti hesaplanırken; hesap sonucunda ortaya çıkacak rakam, uygulanmak istenen alana, zeminde kullanılacak sentetik çimin tipine ve alt yapı özelliklerine göre pek çok farklılık gösterebileceğinden bu konuda yeterince fizibilite yapmadan bir fiyat vermek doğru olmaz. İşte bu doğrultuda REFORM SPOR SİSTEMLERİ, konusunda uzman tecrübeli kadrosuyla ve maliyet çıkarma konusunun ciddiyetinin farkındalığıyla, size en uygun modeli belirleyerek, beğeninize sunar.

Halı Saha Maliyetini Etkileyen Unsurlar

Halı sahalarda maliyeti hesaplayabilmek adına uygulama işlemine başlamadan önce bir takım çalışmalar yapılmalıdır. Bunlardan kısaca bahsetmek gerekirse; öncelikle, Sentetik Çim uygulaması yapılacak olan alanın zemin etüt çalışması yapılır. Bu etüt çalışması daha sonra doğabilecek yapısal risklerin önüne geçmeyi hedeflemektedir. Zeminde oluşabilecek herhangi bir çökme durumuna karşı, bu etüt çalışması ile riskler saptanır ve buna uygun önlemler alınır. Aksi halde, ilerleyen dönemlerde, hem maddi hem de güvenlik anlamında büyük sorunlar ortaya çıkabilir.

Uygulanacak zeminde kot farkı olmamalıdır, eğer var ise doldurma yapmak yerine, maliyeti arttırsa da yüzeyden toprak alınıp düzleştirilmesi çok daha doğru olur. Çünkü ancak bu yolla yapılırsa kalıcı bir çözüm sağlanmış olur.

Sentetik çim uygulaması yapılacak alanda maliyet hesaplanırken, maliyeti değiştiren diğer bir unsur da; sentetik çim uygulanacak sahanın elektrik, su, atık su ve ulaşım gibi problemlerinin olmamasıdır. Sahayı yaptıracak olan girişimci; bu konularda kesinlikle iyi bir araştırma yapmalı ve hepsinin saha yapımına uygun niteliklere sahip olduğuna kanaat getirmelidir.

Doğru maliyet hesabı ancak bu unsurlar tam olarak analiz edildikten sonra yapılabilir.