Halo: Spartan Assault Windows Phone'da!

CHIP Online
20-08-2013, 20:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Microsoft'un efsaneleşen bu oyunu, sonunda tüm Windows Phone 8'li cepler için indirmeye sunuldu!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/hal ... phone-da_42145.html

Resimlerle: 2013'ün en iyi oyunları

Microsoft'un efsane oyun serisi Halo, dördüncü oyunun ardından, geçen ay ortasında mobil platformlar için üretilen "Halo: Spartan Assault" ile bir kez daha karşımıza çıkmıştı. Nitekim oyunun Windows Phone 8 versiyonu, Amerika'da ilk olarak sadece Verizon Wireless müşterilerinin beğenisine sunulmuştu.


16 Temmuz günü piyasaya çıkan Spartan Assault, bu farklı anlaşma yüzünden ülkedeki AT&T, T-Mobile ve Sprint gibi sağlayıcılar aracılığı ile satın alınamıyordu. Windows Phone 8 platformuna özel olan bu durumsa, anlaşma gereği bir ay boyunca aktif olacaktı ve nihayetinde, 17 Ağustos itibari ile yapım, tüm sağlayıcıların ulaşımına açıldı.


Oyunun esas yapımcısı Bungie'nin yaratığı dünyaya sadık kalınarak hazırlanan Spartan Assault, Halo 3 ile Halo 4 arasında geçen dönemi ele alıyor. Vanguard Games ve Microsoft'a bağlı olan 343 Industries tarafından geliştirilen yapım, daha önce Halo'yu hiç deneyim etmediğimiz izometrik bir kamera açısı kullanıyor. Windows 8 ve Windows RT platformlarında da bulunan yapım, 6.99 dolar fiyata sahip.


Halo: Spartan Assault hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız, sizler için yaptığımız detaylı oyun incelemesine göz atmanızda fayda olacaktır.


İndirin: Halo: Spartan Assault (Windows Phone 8 - 15TL)

Tüm Konu: Halo: Spartan Assault Windows Phone'da!

Resimlerle: 2013'ün en iyi oyunları

Kaynak: www.chip.com.tr