Hangi cebi alacağına karar veremeyenlere!

CHIP Online
24-11-2011, 16:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Yeni bir cep alacaksınız ama onlarca model arasında kayboldunuz! Üzülmeyin, yardımcınız hazır...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/hang ... eyenlere_30469.html


Resimlerle: Android ceplerin kara listesi

Akıllı cepler, işletim sistemleri, ekran boyutları ve çözünürlükleri, işlemcileri, kameraları, pil ömürleri gibi sayısız özelliğe sahipler. Aradığınız özelliklere sahip bir telefonu bulmak için ise alternatifleri tek tek değerlendirmeniz gerekiyor. Bunu en iyi şekilde yapmanız ise alternatiflerin çokluğunun da etkisiyle oldukça zor. Ancak Geekaphone adlı web sitesi, bu gereksinimi ortadan kaldıracak harika bir hizmet sunuyor.

Siteyi ziyaret ettikten sonra ilk olarak bir mobil platform ve maksimum fiyat seçiyorsunuz. Sitenin güçlü filtreleme ve karşılaştırma özelliklerine sahip ekran, bu seçiminizden sonra ekrana geliyor.

Sayfanın üst kısmında görünen düğmeler, çeşitli cep telefonu özelliklerine işaret ediyor ve buradan sizin için önemli olan özellikleri seçiyorsunuz. Başka bir şey yapmanıza gerek yok, kriterlerinize göre alabileceğiniz en iyi cepler artılarıyla anında sıralanıyor. Sitenin iyi bir özelliği ise, size sunduğu en iyi alternatifin diğerleriyle olan farklarını karşılaştırması.

www.geekaphone.com

Tüm konu: Hangi cebi alacağına karar veremeyenlere!

İzleyin: Android 4.0'ı Nexus One'a yüklediler!

Resimlerle: Android ceplerin kara listesi

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Geekaphone'u faydalı buldunuz mu?