Hangilerini kurmam yeterli olur? Lütfen yardım!

pleytp
05-03-2010, 06:13   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2010

avg antivirus 9.0 ve malwarebytes antimalware kullanıyorum, ikisinden de gayet memnunum.
windows'un kendi "program ekle/kaldır"ından yeterli performansı alamadığım için "revo uninstaller" çektim, bu işlerden pek anlamam o yüzden ne kadar yeterli olduğu hakkında bir yorumda bulunamayacağım ama bu forumdan araştırdığım kadarıyla "revo"da da, "your uninstaller"da da ek olarak ccleaner tarzı registry temizleyen programların da kurulması önerilmiş.

şimdi sorularım şunlar; lütfen yardımcı olun:

1-revo mu your uninstaller mı? (başka freeware önerilere açığım)
2-bu programlardan herhangi birini kurduktan sonra ek olarak bozuk registry temizleyen bir program kurmam gerekli mi?
3-eğer gerekli ise hangisini önerirsiniz? (benim bulduklarım tweaknow regcleaner ve ccleaner, ama karar kılamadım, bunların dışında önerilere açığım)
4-bunların dışında "advanced systemcare" denen programı kurmayı düşünüyorum, gerekli buluyormusunuz yoksa abartı mı olur? (şunları şunları hiç kurma, asıl direk advanced systemcare'i kur ya da direk bilmemneyi kur gibi yorumlara da açığım)

kısacası benim derdim; istemediğim ve gereksiz bulduğum programları kökünden, hiçbir iz bırakmadan ve silerken başka programların çalışmasını engellemeyecek şekilde bilgisayarımdan kaldırmak.
bunları bana sağlayacak programlar arıyorum. (mesela acrobat reader'ı sildim biraz önce, yerine "foxit reader" yükledim, gayet de memnunum, bu tarz programları sorunsuz ve kökünden kaldırabildiğine inandığım programlar ve yerlerini (acrobat reader / foxit reader örneğinde olduğu gibi) aynı işlevi daha az ram ve disk alanı harcayarak sağlayan programlar ile değiştirmek istiyorum)

yardımlarınızı bekliyorum...