Hard Drive Inspector 4.19 [04.11.2013]

CHIP Online
04-11-2013, 10:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Birden bire tüm dokümanlarınız, e-postalarınız, adresleriniz, hesaplarınız, kaydedilmiş şifreler, fotğraflarınız, müzikleriniz ve videolarınızın bilgisayarınızdan uçup gittiğini düşünün!

Kabus gibi değil mi? Fakat diskinizde ya da bilgisayarınızın bir yerinde arıza çıkarsa başınıza gelecekler aynen böyle bir şey.

Sabit disk sürekli mekanik dönme hareketi yaptığından dolayı aşınma ve yıpranmaya maruz kalır, ansızın bozulma riskine sahiptir. Aslında kolayca yerine yenisini alabilirsiniz, fakat ya içindeki yıllarca emek verdiğiniz bilgiler ne olur dersiniz? Kolayca kurtarılabilinir mi? Önlem almak her zaman sonradan kurtarma işleminden hem daha ekonomik, hem de daha mantıklı olanıdır. Hard Drive Inspector kullanın ve diskinizin sağlığından haberdar olun ve tehlike durumunda önceden önleminizi alın. Şimdi Hard Drive Inspector'ı ücretsiz kurun ve sabit diskiniz için geç olmadan kullanmaya başlayın.

<b>Size sunulan (50% indirim) fırsatı kaçırmayın Notebooklar için Hard Drive Inspector</b>

<b>Hard Drive Inspector için en iyi kullanım şeklinin ömür boyu lisans (güncellemeler ve destek dahil) olduğunu unutmayın. Fikirlerinizi göndermek için Idea Informer programcığını kullanın ve isim ve e-posta adresinizi de yazmayı unutmayın. Kazanan siz olabilirsiniz!</b>

Kaynak: www.chip.com.tr

Download:  Hard Drive Inspector 4.19