Harman Kardon'dan beyaz çözüm!

CHIP Online
17-09-2013, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Ev sinema sisteminizi son teknolojilere sahip iyi bir ses sistemiyle donatmak, bu ürünün işi!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/har ... az-cozum_42677.html

Harman Kardon yeni ev sinema sistemi serisine beyaz tercih edecekler ve son teknolojileri bir arada bulmak isteyenler için BDS 7773'ü ekledi. BDS 7773; 5.1 kanal digital amplifikatör özellikli, entegre Blu-Ray disk alıcılı, Bluetooth ve Air Play bağlantı özelliklerine sahip, 3D HDMI teknolojili ev sinema sistemidir.  

Harman Kardon BDS 7773 4 adet güçlü ve ses eşleşmeli uydu hoparlör, 1 çift orta sürücülü merkez hoparlör ve 200 watt gücünde etrafına 360 derece dikkat çekici ses verebilen subwooferdan oluşur. Sistem 3D Blu-Ray disk alıcı, Bluetooth ve Air Play bağlatı özellikli , 3 HDMI giriş, 1 HDMI çıkış ve online bağlantı özelliklerini içerir. 5.1 kanal özelliği ile düz panel televizyonlarınızla sorunsuz ve keyifli bir birliktelik sunar.


Dolby Digital ve DTS Ses Çözümleme özelliği ile donatılmış sistem online ses kaynaklarından, iPod – Apple mobil cihazlar ve diğer ses kaynaklarından alınan film ve müziklerinizi yeniden daha güçlü şekilde üretir. Resim, müzik ve videolarınızı ön panelde bulunan USB girişi ile görüntüleyebilirsiniz. Dolby Pro Logic II özelliği ile Youtube gibi stereo kaynaklardan alınan sesleri 5.1 kanal olarak yeniden biçimlendirir. Akıllı telefon ve tablet bilgisayarlarla uyumludur. HDMI Audio Return ile desteklenen televizyonlardan kabloya ihtiyaç olmadan ses alır. Dobly True HD, DTS-HD surround ses çözümleme, Audio Return Channel, EzSet/EQ kalibrasyon, Blu-Ray -CD-DVD disk okuyucu ve sezgisel menü diğer özelliklerindendir. 3D Blu-ray, DVD, DVD-R/-RW, DVD+R/+RW, CD ve CD-R/-RW diskleriyle uyumludur. iPad, iPhone, iPod'la direkt bağlantı ve şarj özelliği vardır. DivX sertifikatısı ile 1080p'ye kadar olan DivX disklerilerini oynatabilir. Programlanabilir kumandası ile tüm sistemi kolayca kontrol edebilir.

Tüm Konu: Harman Kardon'dan beyaz çözüm!

Kaynak: www.chip.com.tr