Hasırcılar Tekstil E-Ticaret Sitesi

barisdemirbas
22-07-2013, 17:52   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2013

Bebe ve çocuk giyim alanında yarım asırlık, Perakende sektöründe de çeyrek asırlık tecrübesi ile sektörde faaliyet gösteren Hasırcılar Tekstil A.Ş. Türk hazır giyim sektörünün lider firmalarındandır.
Hasırcılar Tekstil olarak müşterilerimizin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda, Erkek,Kadın ve Çocuk Hazır Giyim çeşitleri ile sınırlı kalmayıp; Ayakkabı, Mobilya, Elektronik, Küçük ev Aletleri, Ev tekstili, Züccaciye, Plastik ev Eşyası, Halı, Cep Telefonu, Bebek Gereçleri, Oyuncak, Bahçe ve Ev Eşyası, Çanta-Valiz, Kırtasiye, Spor Aletleri, Müzik Aletleri gibi ürünler ile yelpazesini genişletmiştir.
Mağazalarımız, müşterilerimizin ferah ve nezih bir ortamda alışveriş yapabilmesini sağlayabilecek şekilde özel olarak dizayn edilmiştir. Mağazalarımıza gelen tüm müşterilerimiz huzurlu bir alışverişin yanı sıra aradığı her şeyi bulabilmenin rahatlığını, ayrıca güler yüzlü ve eğitimli personelimiz sayesinde doğru sonuca ulaşabilmenin güvenini yaşayacaktır. Hasırcılar Tekstil olarak tüm mağazalarımızda müşterilerimize nakit ve ya kredi kartı ile alışveriş yapabilme imkânı sunmaktayız.

Web Sitesi : http://www.hasircilartekstil.com