Hayatı kolaylaştıran akıllı mekanlar

CHIP Online
14-08-2012, 12:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Çağımızda her ürünün akıllısı yapılıyor. Peki oturduğumuz evlerin, iş yerlerinin vb. mekanların?

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/hay ... mekanlar_35284.html

Kontrol ve otomasyon markası AMX, sahip olduğu ileri teknolojiyle hayalini kurduğunuz şeyleri gerçeğe dönüştürmeyi amaçlıyor.


AMX, Akıllı Mekan Otomasyon teknolojisi sayesinde elektrikle çalışan her şeyi bulunduğunuz her yerden rahatlıkla kontrol edebilmenize olanak sağlar. Gelişen teknoloji sayesinde artık plajda dahi uzağınızda bulunan kişilerle iletişim kurabilir veya istediğimiz bir cihazı kontrol edebilirsiniz.Ama artık tüm bu teknolojilerin hepsini birden kontrol etmekte zorlanıyorsunuz. AMX tüm teknolojileri tek bir noktadan, hem de kafa karıştırmayacak kolaylıkta kullanmanıza olanak sağlar.İş yerinizden evinizdeki ısı ayarını yapabileceğiniz gibi güvenlik kameraları sayesinde çocuklarınızı kontrol edebilirsiniz. AMX'in sahip olduğu güvenilir ve ileri teknoloji özellikle askeri ve devlet kuruluşları tarafından kendi aralarında bilgi paylaşımı yapmak için tercih ediliyor. Çünkü günümüzde bilgi edinme , paylaşma ve dağılım çok kolay ve hızlı ama güvenli bilgi aktarımı çok zordur.


AMX sahip olduğu teknolojiyle büyük işletme ve kuruluşlarında hayatını kolaylaştırıyor. Örneğin bina içi haberleşme, güvenlik ve yangın ihbar sistemleri, ses ve görüntü gibi aklınıza gelebilecek her şeyi kontrol edebilirsiniz. Bu da işletmelerin daha sağlıklı ve kaliteli bir hizmet sunmasına olanak sağlar.


AMX kişiye veya kuruma özel programlama ve gelecek teknolojiler için evinizin değerini korumasını ve sizin yaşam kalitenizi arttırmanız için zemin hazırlar.

Tüm Konu: Hayatı kolaylaştıran akıllı mekanlar

Kaynak: www.chip.com.tr