hayvan gibi kullanılırken tedavülden kalkanlar

samet61
16-12-2015, 15:17   |  #1  
samet61 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 25
243 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2015

şampuan kullanıyorsun mesela, 1 sene boyunca kullanmışsın. bir gün bir şey oluyor ve bir daha o şampuanı hiçbir yerde bulamıyorsun. neden ki? ne oldu lan? hiçbir açıklama yok. çaaaaat. 1 senedir kullandığın ürün piyasada yok. insanın aklına türlü türlü şey geliyor.

o şampuan ortadan kalkınca ben "aha dedim bu sefer sıçtık". 1 tl fazla verseydim diğer şampuandan alsaydım keşke dedim. kesin kel kaldım bu sefer dedim. böyle stres yaptım düşüncelere daldım. saçlar dökülüyor. ama stresten olmuş o. araştırdım buldum, iflas etmiş şirket. rahatladım. beter olsunlar.

sonra da eti puf pasti kalktı tedavülden. en sevdiğim eti ürünüydü. günde 3 tane yediğim zamanlar oldu. çileklisi harikaydı. bakkaldan almaya utansam da büyük marketlerden zulalayıp yiyordum ben bunu hep. neden kalktı lan? o kadar yiyorduk. bi bok varsa bunun ortadan kalkmasında, ilk bende ortaya çıkacak. eminim. söylesenize noldu ki? bir sürü insan da yiyordu bunu yani. kime söylediysem bağımlısı olmuştu.

açıklayın olum. kızmıcam bak. bok mu varmış içinde sonradan buldunuz? kanser mi yapıyormuş? ölcez mi? ne zaman? nedir yani noluyo ki aniden böyle.