hayvanseverler online

yandexci
13-10-2016, 01:13   |  #1  
yandexci avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
17 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2016

merhaba arkadaşlar =)
genel olarak kendi beslediği hayvanı sevipte gelip sanal alem bazı platformlarda hayvanseveriz diye geçinen insanlar var =)

yaptıkları sadece ego tatmini... uzaktan hayvan sevmek çok kolay =) 3000 liralık safkan secereli köpeği al ve evinde ayda 500 liralık mamayla besle uzak doğudan tasma sipariş et, daha sonra tüm hayvanları seviyoruz de =)

gerçekten hayvanları seven adam gidipte bir köpeğe 3000 lira vermez. gider ilk gözüne kestirdiği hayvanı alır evinde besler... fare bile olur bu =) oda hayvan sonuçta =) evinizdeki böceklere hiç ilaç sıkmayın =)
yada buralarda hayvan seviyoruz diye milleti kandırmayın =)

birde yine egoları ve ezilmişliği olduğu için hayvanları sevip, insanlardan nefret edende var =) oda evindeki 2000 liralık bilmem ne kedisini tabiki =)

Son Düzenleme: yandexci ~ 13 Ekim 2016 01:14 Neden:
yandexci
13-10-2016, 01:22   |  #2  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
17 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2016

kendimden bahsediyorum, bana gerçekten zararı olacak hayvanları sevmem =) miğdemi bulandıran kertenkele olsun fare olsun hele şu evlerde dolaşan süleymancıktan nefret ederim =)
bana göre eve giren hırsız neyse fare ile süleymancıkta odur =) uygun şartlar oluşursa hepsini imha etmeye bakarım =)

( bu zamana kadar zevkim için hiçbir hayvanı öldürmedim..... o kadarda adi birisi değilim... psikolojik olarak beni etkilemeselerdi eve giren zararlı haşaratlarıda öldürmezdim.....  )

o ortalıkta hayvanseveriz diye geçinenler hatta bizim burdaki veterinerin ta kendisi, ölmüş bir yarasayı kaldırıp çöpe bile atmadı... günlerce yarasanın ölüsü orda kediler tarafından parçalandı =( oda hayvan değilmiydi be bilader ? valla takıntım olmasa ben gidip gömecektim... miğdem kaldırsa, iğrenmesem ben tutup atacaktım.....
ve ortalıkta hayvanseverim diye geçinen o veterinere 1 yıl boyunca ne selam verdim nede aldım =)
millet egosu için kedi-köpek bakıp diğer canlıları uzaktan seviyorlar =) buralarda ŞOV yapıyorlar.....

ama tutupta 3000 liralık köpeği sevdiğim için eve alıp beslemem..... beslesemde ben hayvanseverim demem..... ben kendime hayvanseverim demiyorum.....

iyi forumlar =)

Son Düzenleme: yandexci ~ 13 Ekim 2016 01:43