Hazine aramak hiç bu kadar kolay olmamıştı

CHIP Online
09-06-2009, 17:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Sandalete yerleştirilen dedektör, zahmetsiz şekilde yer altındaki metallerin bulunmasını sağlıyor.

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Hazi ... lmamisti_13233.html

Yer altında bulunan metallerin tespiti için kullanılan metal dedektörleri, hemen herkesin yakından tanıdığı bir cihazdır. Ancak bu dedektörlerin kullanımı, arama faaliyetini yürüten ve bu cihazı kullanan kullanıcıların biraz efor sarfetmesiyle mümkün olabiliyor.

Oysa geliştirilen yeni bir metal dedektörü, kullanıcıları adeta bu uğraştan tamamen kurtaracak gibi görünüyor. Metal dedektörünü sandaletlere taşıyan bu cihaz sayesinde kullanıcılar herhangi bir cihazı elinde tutmadan, sadece yürümek kaydıyla arama işlemi yürütülebiliyor.

Yerin 60cm derinliğine kadar metal olan tüm objeleri algılayabilen cihaz, nesneyi tespit ettiğinde kullanıcıya titreşim göndererek üzerinde bulunduğu zeminin altında metal bir objenin bulunduğunu haber veriyor.


Tüm konu: Hazine aramak hiç bu kadar kolay olmamıştı

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Sizce bu ürün metal dedektör pazarına yeni bir soluk getirebilir mi?

EMRAH-3469
10-01-2018, 01:14   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2017

Herkese selamlar güzel bilgilendirme için teşekkür ederim.Define dedektörleri olarak ta bilinen metal dedektör modelleri daha derinlerden metal algılaması yapabilen profesyonel sistemlerdir.Dedektör eğer değerli metalleri ayırt edebiliyor ise daha kalitelidir.