Hazır site paketleri ve tasarımlarımız

webtasarımım
03-08-2013, 11:13   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
9 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2013

Hazır site paketleri; yazılımcılar ve tasarımcılar tarafından hazırlanıp her sektöre uygun olabilecek detaylar kapsamında hazırlanan ve belirli bir ücret karşılığında firmalara sunulan web siteleridir. Hazır siteler genellikle küçük ve orta büyüklükte firmaların beklentisini karşılamak için hazırlanmıştır.

Hazırladığımız hazır site paketleri 'nin bir başka özelliği ise Yeni Türk Ticaret kanununun limited, anonim ve komandit şirketlere getirmiş olduğu web sitesi yaptırma zorunluluğuna uygun olmalarıdır. Bu yasa ile web sitesi yaptırmak zorunda olan firmalara firmamız Azra Bilişim ve Reklamcılık tarafından hem uygun hem de uzun süreli kullanıp memnun kalabilecekleri hazır site paketleri hazırlanmıştır. Hazır site paketleri'nin en çok tercih edilme sebeplerinden bir tanesi düşük maliyetli olması ve kısa sürede teslim edilmeleridir. Hazır web siteleri nin içerisinde tasarım ve yazılım gerektirmeyendeğişiklikler yapılabilmektedir.
Hazır site paketleri sizin ve firmanızın öncelikli ihtiyaçlarını karşılayıp karşılamadığını tespit ettikten sonra yapımına karar verilmelidir. Çünkü hazır site paketleri çoğu zaman firmaların beklentilerini karşılamamaktadır. Hazır siteler belirli bir şablonda tasarlanıp yazılımı yapıldığı için sistemsel olarak bir değişiklik yapılamayacak niteliktedirler. 
Hazır sitelere ek olarak yazılım gerektiren menü, modül ya da ek bir özellik eklenmesi istenildiğinde ek bir ücret karşılığında bu istekleriniz karşılanmaktadır.