HDMİ Sorunu (Cannot Display This Video Mode) video

Ali_Karaman
10-04-2012, 01:16   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2012

Merhaba Chip com Kullanıcıları sorununu burada çare bulduğu için başkalarının sorunları olanlarada yardım eden yardım sever arkadaşlarım. :=)

Philips marka Plazma Televizyonum var 2 - 3 hafta falan hdmi dan doya doya doya faydalandım işte yüksek renk kalitesi ses taşıması internet taşıması falan güzellikleri var neyse.
bundan 1 hafta önce kadar bildiğim bilmediğim bi ton ayarla oynadım görüntüyle ilgili ve yine aynı gün bilgisayarım masanın üstünden düştü ve bir daha hdmi dan görüntü alamadım bilgisayar açılırken bozuk değişik bi görüntü veriyo masaüstüne geleceği sıra görüntü kesiliyo ve cannot display this video mode diyor hdmi kablosunu değiştirdim plazmada 2 tane hdmi çıkışı var 2 çıkışıda denedim onlardada sorun yok. yani uzun lafın kısası ya ayarlarımda bi sorun oldu yada ekran kartı gitti. Önemli not: vga dan normal görüntüyü alıyorum...
Lütfen yardımcı olun şimdiden çok teşekkür ediyorum...

AmbaSSadoR
10-04-2012, 05:50   |  #2  
AmbaSSadoR avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 12
400 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2009

ekran kartında bir sorun olsa vga port üzerinden çıkış alamazsın ! bence ekran kartının hdmi çıkış soketinde bir (soğuk lehim)soket ucu düşme sırasında eğer kablo takılı ise board üzerinden lehimlerini kopartmış olabilir .