Her Şey Dahil Vodafone Pasaport tanıtıldı

CHIP Online
10-08-2012, 18:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Vodafone'un abonelerine önemli bir kolaylık sağlayacak yeni hizmetini önce bizden öğrenin!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/her ... anitildi_35293.html

Vodafone Türkiye, abonelerinin yurtdışında rahatça, fatura şoku kaygısı yaşamadan tüm mobil iletişim hizmetlerini rahatça sürdürebilecekleri yeni hizmeti Her Şey Dahil Vodafone Pasaport'u tanıttı.


Gelirler bakımından dünyanın en büyük mobil iletişim şirketlerinden Vodafone, faaliyette bulunduğu 70'e yakın ülkeden aldığı global güçle yurtdışı dolaşım alanında yenilikçiliğini sürdürüyor.


Vodafone Türkiye, bu güçle 2010 yılında tüm uluslararası dolaşım tekliflerini Kırmızı Pasaport altında toplamıştı. Kırmızı Pasaport sunduğu avantajlarla son bir yılda abonelerine 100 Milyon TL'ye yakın tasarruf sağladı. Abonelerine sürekli daha iyi ve kaliteli hizmet sunma gayretiyle çalışmalarına devam eden ve iddialı yurtdışı dolaşım açılımları yapan Vodafone, Türkiye'de bir ilki sunuyor.


Yurtdışında ses iletişiminin yanında mesajlaşma ve mobil interneti de Türkiye fiyatlarına indirerek, yurtiçi-yurtdışı farkını ortadan kaldıran Her Şey Dahil Vodafone Pasaport ile Vodafone'lular, tarifelerindeki her yöne dakikalarla Türkiye'yi ve bulundukları herhangi bir Vodafone ülkesindeki tanıdıklarını gönül rahatlığıyla arayıp aranabilecek, yurtiçi avantajlarıyla mesajlaşacak. Her Şey Dahil Vodafone Pasaport'tan yararlanan Vodafone Türkiye aboneleri, yurtdışında günlük 9,90 TL'ye, Türkiye tarifelerindeki her yöne dakikaların ve SMS'lerin tamamını ve günlük 25 MB'a kadar kadar mobil interneti kullanabilecekler. Üstelik tarifelerinin üstüne çıkan dakika, SMS ve data kullanımında da yurtiçi fiyatları üzerinden ücretlendirilecekler.


Vodafone Türkiye'nin yurtdışına seyahat eden abonelerinin ihtiyaç ve beklentilerini yakından izleyerek, faturalı ve faturasız olmak üzere iki seçenek ile pazara sunduğu Her Şey Dahil Vodafone Pasaport, abonelere 21 Vodafone ülkesindetarifelerindeki her yöne dakikaları, SMS'leri ve interneti gönül rahatlığıyla kullanma avantajı sağlıyor.


Mobil iletişim teknolojilerindeki global gücü ile avantajlı yurtdışı tekliflerini sunan Vodafone Türkiye, 2010 yılında tüm uluslarası dolaşım tekliflerini Kırmızı Pasaport altında toplamıştı. Kırmızı Pasaport sunduğu benzersiz avantajlarla son bir yılda abonelerine 100 Milyon TL'ye yakın tasarruf sağladı. İçeriği zenginleşen yeni Her Şey Dahil Vodafone Pasaport ile Vodafone Türkiye, abonelerine daha yüksek oranda tasarruf sağlamayı hedefliyor.


Tüm Konu: Her Şey Dahil Vodafone Pasaport tanıtıldı

Kaynak: www.chip.com.tr