Her şeyin hesabını yapan online hesap makinası

Agdasli
16-02-2019, 15:21   |  #1  
Agdasli avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2018

Günlük hayatta birçok hesap işiyle karşı karşıya kalmaktayız. Yaptığımız ilk iş ise bir hesap makinasına sarılmak. Ama iş çeşitli birimler arasında çeviri yapmaya, ya da maliyet hesaplarına gelince sıradan bir hesap makinası yetersiz kalıyor. Bilgisayar desteğine ihtiyaç duyuluyor. O da ihtiyaç duyduğunuz temel bilgiler elinizde mevcutsa ya da bir bilgisayar programı varsa, işe yarıyor. 

İnternette yeni karşılaştığım bir site, hiçbir programa ihtiyaç duymadan her tür hesabı yapabilmemizi sağlıyor.  hesap.guru, günlük hayatımızda ihtiyaç duyduğumuz hesaplamaları bir araya toplamış, “hesap makinesinden hallice hesaplama sitesi” sloganıyla yola çıkmış bir web sitesi.

Henüz yeni kurulmuş olan sitede şu anda altmışın üzerinde farklı konuda hesaplama yapılabiliyor. Birim çevirici, finansal, istatistik, matematik, fizik, sağlık, vergi, yaşam başlıkları altında çeşitli alt başlıklarda hesaplama yapma imkanı sunuyor.  

Vergi, alan, birimler arası çevirme ve takdir- teşekkür hesaplamaları gibi, birçok insan tarafından sıklıkla kullanılan hesaplamalar yanında; ideal kilo hesaplama, yıllık tüketilen diş macunu miktarını hesaplama, kan grubu alışverişi hesaplama, tork hesaplama, yatırım geri dönüşü hesaplama, vücut kitle endeksi hesaplama, klima btu ihtiyaç hesaplama gibi farklı başlıklara da yer veriyor. 

İhtiyaç duyduğumuz veya merak ettiğimiz hesapları yapmak yapmak için, bundan sonra hesap.guru  uğrak yerimiz olabilir.

 Kaynak:   https://hesap.guru

Son Düzenleme: Agdasli ~ 16 Şubat 2019 15:44 Neden:
smnckgzr
27-02-2019, 15:22   |  #2  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 1
39 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2013

Güzel site olmuş. Umarım istediğiniz yerlere gelir.