HERCULES: THE OFFICIAL Game Apk Mod Oyun indir

mehmetuyfur
12-10-2016, 18:13   |  #1  
mehmetuyfur avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2016

Hercules, film resmi oyunu Yunanistan'ın büyük kahramanı ol!

, Epik uğraşları, inadına Tanrıça Hera girişmek sizin günahlarınız için itfası aramak ve Herkül gibi Yunanistan'ın tüm değer kanıtlamak. Google Play mağazasında en heyecan verici kesmek ve eğik çizgi oyun kanlı antik savaşlar yolunuzu tokatlamak

UNLEASH ULTIMATE tarak, ÖZEL SALDIRILAR & TERBİYE AÇILIMI
Büyü, arbede özel kombinasyonları ile daha hızlı düşmanları yenmek ve maksimum zarar özellikleri değişmektedir. Terbiye hamle yıkıcı ile rakiplerine aracılığıyla acımasız sonra acımasız zafer Revel.

EŞSİZ TAG-SAVAŞ SİSTEMİ ENTER
Nihai mücadele gücü haline savaş sırasında 5 kahraman yoldaşları kadar getirin. Düşman ordularını ile çizgi ve tüm kahramanlar birleşik gücü ile canavarca patronları yenilgi.

MASTER efsanevi ARSENAL
Donatmak ve Herkül efsanevi kulübü dahil olmak üzere tüm mücadele stilleri için tasarlanmış öldürücü dişli, kahramanlar yükseltme!

MÜCADELE PIT FETHETMEKLE
Arkadaşlarınız ve dünya çapında oyunculara karşı kesmek ve yırtmaç savaş becerilerini göstermek. Güçlü kazanan çizgiler ile Mücadele Pit şampiyon ol ve dünya çapında oyuncular için kahramanca durumu kanıtlamak!

DENEYİM AAA GRAFİK
Eğer çizgi ve antik dünyanın karanlık ve güzel ortamlar üzerinden savaş gibi yoğun, gerçekçi, ileri teknoloji grafikleri kendinizi bırakın.

High-end, sürükleyici tablet oyun!

2014 Glu Mobile Inc Tüm Hakları Saklıdır © Herkül TM & © 2014 Metro-Goldwyn-Mayer Stüdyoları A.Ş..

Herkül: Resmi Oyun oynamak için ücretsiz, ancak bazı ekstra öğeler için gerçek para ödemeyi seçebilirsiniz.

HERCULES: THE OFFICIAL GAME Apk Mod Oyun indir