Herkes webden izledi biz ona dokunduk!

CHIP Online
17-10-2012, 12:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Asus'un merakla beklenen "hepsi bir arada" cihazı Padfone 2'yi sizler için yerinde inceledik!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/her ... dokunduk_36493.html

Resimlerle: Padfone'u yerinde inceledik!

Tüm dünya Asus'un merakla beklenen ve özellikleri hakkında birçok dedikodu çıkan yeni telefonu Padfone 2'nin dünya lansmanını internet üzerinden canlı olarak izleme fırsatı buldu belki ama biz ürünü sizlere en iyi şekilde anlatmak için yakından görmek ve kurcalamak adına bizzat İtalya'nın Milano şehrindeydik. Sunumuna Müşteri Memnuniyeti 2.0 söylemi ile başlayan Asus yönetim kurulu başkanı Jonney Shih'in tanıttığı Padfone 2'deki tüm yeni özellikler gerçekten de bu hedef gözetilerek eklenmiş.


İçinde her şey var


İçine yerleştirildiği docking station ile bir anda tablete dönüşen bir telefon olan Padfone 2'nin ilk dikkat çeken yönü Sharp'ın IGZO teknolojisinin kullanıldığı 4.7 inç büyüklüğündeki ekranı. 550 nit parlaklık sunan HD Super IPS+ ekrana ek olarak şu an piyasaki en hızlı işlemci olan 1.5GHz hızındaki dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon S4 Pro ve Adreno 320 GPU'nun kullanıldığı cihaz 2 GB RAM ile türünün en güçlü cihazlarından biri olmayı başarıyor .


Çok hafif ve pili de bitmiyor


Tüm bunlara ek olarak arka arkaya 6fps 100 kare fotoğraf ve 60fps 720p HD video çekebilen 13MP kamera, Bluetooth 4.0, NFC çipi, HSPA+ ve LTE bağlantı gibi tüm güncel teknolojileri bulundurmasına rağmen sadece 135 gram ağırlığa sahip olması Asus'un bu cihaz üzerinde gerçekten çok zaman harcadığını gösteriyor. PadFone 2'nin 2,140 mAh'lik pilin tablet seklindeki docking station'daki 5,000mAh'lik pil eklendiği zaman 16 saatlik 3G'lik konuşma süresini 36 saate kadar artırmak mümkün oluyor.


Daha büyük ekran istediğinizde Padfone 2'yi docking station'a yerleştirdiğinizde toplamda sadece 649 gram ağırlığında 10.1 inç bir tabletiniz oluyor ve çalışmaya onun üzerinden hiç ara vermeden devam edebiliyorsunuz.


Keşke biraz daha ucuz olsaydı


Gerçekten çok albenili olan cihazı almanıza engel olabilcek tek şey fiyatı olabilir. 32GB'lık versiyonu 799€, 64GB olanı ise 899€'dan satılması planlanan cihaz yıl sonuna doğru satışta olacak ama Türkiye için gelecek yıla kadar beklememiz gerekebilir. Fiyat biraz yüksek ama hem telefon hem de tablet almış olacağınızı unutmamak gerekiyor. Cihazı ilk kullananlardan biri olarak test etmeyi de heyecanla bekliyoruz.


&lt;span style="text-decoration: underline;">Asus Padfone 2'nin tanıtımından görüntüler için galerimizi ziyaret edebilirsiniz!</span>

Tüm Konu: Herkes webden izledi biz ona dokunduk!

Resimlerle: Padfone'u yerinde inceledik!

Kaynak: www.chip.com.tr