Hero Online, Tekrar Türkiye'de!

bohemianz
05-06-2015, 14:52   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 1
22 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2013

Türkiye’de bir süredir olmayan Hero Online tekrar tutkunlarıyla buluştu. Online oyunlar içerisinde kendine sağlam bir yer edinen Hero Online, sadece tutkunlarını değil bu sefer kendisine yeni tutkunlar yaratarak onlara da heyecan verdi. 

3D-MMORPG oyunu olan Hero Online’da uzak doğu kültürünü içermektedir. 
Oyunda dört farklı karakter bulunmaktadır. Bunlar; kendini gizleyebilen Keskin Göz, usta savaşçı Gök Gözcüsü, şifacı olan Zarif Gizemci, ok ve kılıç ustası Amansız Kılıç’tır. 
Keskin Göz: Asıl silahı kılıçtır. Kendini gizleyebilme özelliğine sahiptir. Gizlenen düşmanları rahatlıkla bulma yeteneği vardır. 

Gök Gözcüsü: Asa, mızrak ve balta kullanır. Savaşçılık yetenekleri en gelişmiş karakterdir. 

Zarif Gizemci: Asa, mızrak ve pençe silahlarını ustaca kullanır. Kendini ve arkadaşlarını koruyabileceği şifacı yeteneğine sahiptir. 

Amansız Kılıç: Ok ve kılıç kullanma yetenekleri üst düzeydedir. Uzakta olan düşmana hızlıca yaklaşıp yok edebilir. 

Bu sayılan dört karakterden kendinize en uygun olanı veya en yakın duranı seçip oyunun heyecanına kendiniz bırakarak eğlencenin tadını çıkarabilmeniz oldukça mümkündür. 
Bunun yanı sıra oyunda 4 ana meslek bulunmaktadır. Bunlar: avcı, hekim, suikastçı ve savaşçıdır. 

Avcı: Kazanç kapısı hayvanlardır. Vahşi hayvanları evcilleştirir ve bu hayvanları başka oyunculara satarak kazanç elde edebilir. 

Hekim: Ruhsal etkiler üzerine yetenekleri bulunmaktadır. Hem kendisini hem de arkadaşlarını iyileştirme kabiliyetine sahiptir. 

Suikastçı: Üstün PvP yetenekleri vardır. Bu yeteneğini sergilerken görünmez olup düşmanlarını kolayca öldürebilir. 

Savaşçı: Diğer mesleklere göre daha güçlüdürler. Savaşçılık yetenekleri en üst düzeydedir. 


).jpg" border="0" alt="">

Bu saydığımız dört ana mesleğin üçer tane de alt meslek dalları bulunmaktadır. Bunlardan iki tanesi 50. Seviye’ye ulaştığınız zaman aktif hale gelecektir. Diğer üçüncüleri ise siz 101. Seviye’ye geçtiğiniz zaman aktif hale gelecektir. 

Oyunda ileri seviyelere ulaşmak istiyorsanız silahların farklı versiyonlarını almak zorundadırlar. Bunun için ise Hcash’lere ihtiyaç duyacaklardır. Peki nereden elde edebiliriz bu Hero Cash’leri? 

Hcashleri BursaGB’den rahatlıkla elde edebilirsiniz. bursagb.com adresine girdikten sonra dilerseniz Facebook adresinizle dilerseniz kayıtla üye olarak üye girişi yapabilirsiniz. Siteye giriş sağladıktan sonra hızlı arama bölümünden Hero Online yazarak oyunumuzun hcashlerini satın alabileceğiniz sayfaya girip satın alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Hcashleri isterseniz mobil ödeme ile isterseniz de kredi kartıyla satın alma seçenekleri gamebayi.com sitesinde mevcuttur. 
Bu seçeneğin yanı sıra Gpay E pin ile de Hcash satın alabilmeniz mümkündür. 

Bu Hcashler olmadan oyunda belirli seviyelere geldikten sonra ilerlemeniz mümkün değildir. Bu yüzden yukarıda saydığımız yöntemlerle Hero Cash satın alarak bunları oyunda ileri seviyelere geçerek yeni yeni maceraları heyecanla yaşamak için kullanmalısınız. Hero Cash’i en karlı ve en kolay bursagb.com adresinden satın almanızı öneririm. Oyundan daha fazla zevk almak için Hero Cash’leri satın alarak kullanınız ve oyunda seviyenizi yükselterek heyecanınızı kat kat arttırınız.