HFD Turizm Alternatif Tatil

hfdturizm
30-09-2016, 20:46   |  #1  
hfdturizm avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
0 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2016

Alternatif turizm sektörünün liderlerinden olan ve “Hizmetin Farklı Dünyası” sloganıyla yola çıkan HFD Turizm; Hac ve Umre organizasyonları başta olmak üzere Alternatif tatil, İslami tatil, Kültür turları gibi birçok hizmet vermektedir. Hac ve umre programları, yurtiçi ve yurtdışı kültür turları, İslami otellerde alternatif tatil, kurumsal seyahat danışmanlığı gibi geniş hizmet yelpazesine sahip olan HFD Turizm, farklı bütçedeki tüm muhafazakar kesime kaliteli bir hizmet sunmaktadır. 

Hac şirketleri arasında sektördeki tecrübesiyle her yıl hacı adayları için hac programı düzenleyen HFD Turizm, farklı bütçeye sahip tüm hacı adayları için uygun hac programları oluşturmaktadır. Hac ibadetini yerine getirecek olan hacı adaylarına ulaşım, konaklama, bilgilendirme gibi tüm konularda yardımcı olan ve hizmet veren HFD Turizm, hac seyahatinin sorunsuzca yapılmasını sağlamaktadır. HFD Turizm, hacı adaylarının, hac ibadeti sırasında hiçbir sorun yaşamaması adına profesyonel ekibi ve kaliteli rehberleri ile hac seyahatlerini gerçekleştirmektedir. HFD Turizm bu yılda ekonomik 2016 hac fiyatlarıyla hac organizasyonu yapmaktadır.

Her yıl insanların Umre ibadetini gerçekleştirmesi için Umre turları düzenleyen HFD Turizm, dini temel alan kaliteli hizmet anlayışı ve profesyonel rehberleri ile en çok tercih edilen Umre şirketleri arasında yer almaktadır. Farklı Umre fiyatları ile ekonomik umre turlarından lüks umre turlarına kadar birçok farklı Umre organizasyonu imkanı bulunmaktadır. Ucuz Umre imkanı sunan HFD Turizm, farklı bütçelere sahip tüm Müslümanlar için Umre programları düzenlemektedir. HFD Turizm, Umre ibadetinin başlangıcından, bitişine kadar her şeyin dine uygun ve doğru bir şekilde yerine getirilebilmesi için her zaman eksiksiz bir Umre hizmeti sunmaktadır. HFD Turizm, umre ibadetini gerçekleştirmek isteyenler için 2016 Umre fiyatları ve 2017 umre fiyatları ile her bütçeye uygun, ekonomik umre programı yapmaktadır. 

HFD Turizm’in gerçekleştirmekte olduğu Kültür Turları ile birçok alternatif seyahat programından yararlanabilirsiniz. Günübirlik kültür turları, yurtiçi kültür turları ve yurt dışı kültür turları ile farklı program içeriklerine sahip birçok yeri gezme imkanınız bulunmaktadır. Karadeniz turundan, Doğu Anadolu turuna, Ege turundan, İç Anadolu turuna kadar Türkiye’nin tüm bölgelerine ve şehirlerine düzenlenen kültür turları ile hem gezip hem bilgilenebilirsiniz. Kültür turları ile ziyaret edilecek yerlerin sahip olduğu tarihi dokusu tüm alanlarıyla ele alınmaktadır. Profesyonel rehberler eşliğinde gerçekleştirilen HFD Turizm kültür turları ile camiler, hanlar, hamamlar, kütüphaneler, medreseler, tarihi köprüler, saraylar, yaylalar, müzeler ve benzeri bölgenin tarihi dokusu ve yaşam kültürü içerisinde yer alan tüm alanlar ziyaret edilmektedir. HFD Turizm, rehberler öncülüğünde anlatım ve sunumlarla gerçekleştirilen kültür turlarında; ulaşımın sağlanmasından, otel yerleşimine ve gezilerin tamamlanmasına kadar her aşamada gelen herkesin memnun olması için hizmet etmektedir. 2016 kültür turları arasında yer alan seçeneklerden bütçenize uygun, dilediğiniz gezi programı ile güzel bir seyahat deneyimi yaşayabilirsiniz. 

Alternatif turizm sektörünün öncülerinden olan HFD Turizm, sizlere birçok alternatif tatil seçeneği sunmaktadır. İslami tatil hizmeti veren HFD Turizm’in; alternatif tatil otelleri, termal oteller, alternatif balayı otelleri, İslami oteller ve benzeri birçok farklı seçenekte tatil imkanı bulunmaktadır. Dilediğiniz tatil bölgesinden, aradığınız alternatif tatil seçeneğini en uygun fiyatlarla HFD Turizm’de bulabilirsiniz. Aileniz ile beraber dilediğiniz gibi bir tatil gerçekleştirebilmeniz için hizmet veren HFD Turizm, otelin seçiminden, otele yerleşmenize ve tatilinizin bitişine kadar her zaman sizlere en iyi şekilde hizmet vermektedir. Her bütçeden uygun fiyatlara alternatif tatil seçeneği olan HFD Turizm aracılığıyla; Karadeniz otellerinden, Marmara Otellerine, Ege otellerinden, Akdeniz Otellerine ve diğer tüm bölgelerimizde yer alan otellere ulaşabilirsiniz.

Kaliteli hizmetin adresi olan HFD Turizm Kurumsal Seyahat Danışmanlığı kapsamında, seyahatlerinizdeki tüm ihtiyaçlarınıza yönelik olarak gerekli çalışmaları ve destekleri sağlamaktadır. HFD Turizm olarak sadece konaklama ve seyahat hizmetleri ile sınırlı kalmayıp, tam hizmet anlayışı ile çalışmaktayız. Bu bağlamda; yurtiçi ve yurtdışı uçak bileti rezervasyonları ve satış işlemleri, yurtiçi ve yurtdışı otel rezervasyonları ve satış işlemleri, vize işlemleri, seyahat sigortası, seyahat bilgilendirmesi ve benzeri tüm hizmetleri sağlamaktayız. Gerçekleştireceğiniz bir seyahat için ihtiyacınız olan her şeyi HFD Turizm aracılığıyla yapabilirsiniz. 

HFD Turizm- Alternatif İslami Tatil 

Hac ve Umre Organizasyonları | İslami Tatil ve Kültür Turları