Hiç hesapta olmayan bir güncelleme

CHIP Online
03-08-2012, 00:02   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Facebook'a gelecek olan yeni güncelleme, çoğumuzun canını sıkan bu sorunu çözecek!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/hic ... ncelleme_35106.html

Son zamanlarda sürekli yeni güncellemelerle karşımıza çıkan Facebook, bu sefer de okunup kenara atılan mesajlarımızı korumayı hedefliyor.


Bu sefer özellikle mobil kullanıcıları hedef alan firma, bir internet sitesinden yayınlanan habere göre, "notification" yani bildirilerimizi sonradan okuyabilmemiz için kayıt altına alacak. Birçok Facebook kullanıcısının en büyük sorunlarından olan gözden kaçan bildiriler, bu sayede sona erecek. Karşıdan gelen ve sonra okumak istediğimiz mesajlar için, gelen mesajın üzerine basılı tuttuğumuz anda belirecek olan işlem, bu dosyayı sonradan okumamız için kaydedecek. Kayıt altına alınan dosyalarsa, bu işlem için bulunan "saved stories" klasörü altında istenildiği taktirde okunulabilecek.


Yayınlanan güncelleme öyle görünüyor ki hem Facebook'un mobil internet sitesinde, hem de iOS uygulamalarında rahatlıkla çalışacak. Her ne kadar firma tarafından halen kesin bir bilgi verilmemiş olsa da güncellemenin masaüstü versiyonu için de hazırlanacağı sızan bilgiler arasında yer alıyor.

Tüm Konu: Hiç hesapta olmayan bir güncelleme

Kaynak: www.chip.com.tr