Hiren's BootCD programında sorun!

radyoaktif
19-02-2013, 17:59   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
237 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2008

Arkadaşlar iyi günler. Başlıktaki program vasıtası ile administrator şifresini kırmayı denedim ama en son aşamada çıkması gereken  "Active Password Changer" seçeneği çıkmıyor. Bunun nedeni nedir? Win 7 kullanıyorum. Şifresini unuttuğum tek bir administrator hesabım var ve tek hesap olduğu için bu program ile kırmaya çalışıyorum. Bu durumu çözemezsem en son çare olarak format atıcam o yüzden lütfen format önerisinde bulunmayın.

Programı CD'ye çekip, bilgisayarı açılışta CD-ROM'dan boot ederek "Hiren's BootCD" arayüzüne girdim. Ve administrator hesabımdaki şifreyi kaldırmak için sırasıyla aşşağıdaki SS'lerde belirttiğim gibi devam ettim.

"Dos Programs"a girdim

"Passwords & Registry Tools..." a girdim.

İşte karşıma çıkan bu son kısımda "Active Password Changer" gözükmesi lazımdı ama yok!

Halbuki normalde "Active Password Changer" seçeneği aşşağıdaki gibi görünmesi lazımdı.

Normalde bende çıkmayan "Active Password Changer" seçeneğinin yanında parantez içinde "windows 7" ibaresini göremedim. Ben win 7 kullandığım için acaba o yüzden mi "Active Password Changer" bende gözükmedi dedim. Ama xp yüklü laptop'ada taktım ve onda da bu "Active Password Changer" seçeneği gözükmedi. Demekki sorun işletim sisteminde değilmiş. Peki ya neyde?

Şunuda belirteyim;

"Hirens.BootCD.15.2" programını indirip rardan çıkarttığımda içinden aşşağıdaki dosyalar çıktı. Bende boş bi cd takıp direk en alttaki iso dosyasını yazdırdım. Diğer dosyalarda CD'ye eklenecekmiydi? Eğer eklenmesi gerekiyorsa nasıl eklenecek?

Son Düzenleme: radyoaktif ~ 20 Şubat 2013 02:01
radyoaktif
22-02-2013, 22:42   |  #2  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
237 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2008

Program hakkında bir fikri olan yokmu arkadaşlar?