hitman2.nin 4. bölümünde takıldım acil yardım!!!

oruba
21-12-2006, 17:18   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2006

...generali öldürüp rehinemi kurtarmam gereken bölümde herşeyi yaptım,rehineyi kurtardım fkat rehineyle birlikte başladığım yere yani asansöre gelince rehine asansöre binmiyor?duruyor?forumlarda arkadaşlar bombayla duvarı patlatıp ordan kaçılacak diyorlar fakat bende bomba yok?bombayı nereden bulacağım(yoksa bir önceki bölümden bendemi olması gerekiyor?),bu bölümü bomba ile geçen arkadaşlar;bombayı nereden buldunuz (bombasız geçen arkadaşlar varsa onlarda yazsınlar lütfen teşekürler)

TheCraut
29-05-2007, 23:11   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
18 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2006

seLam oruba ya bende 3.böLümde takıLdım..! hani şu akıL hastanesinde bende bir türLü yoLu buLamadım..yani çıkışın morg da oLudğunu biLiorum ama kapı hep kitLi bana yardımcı oLurmusun..! şimdikten teşekürLer ...!

-NOX
30-05-2007, 11:32   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
273 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2005

Orubaba o bombayi hatirladigim kadariyla tam olarak o bolume basladigin lagamdan ciktigin yer var kamyon ve buyuk yesil ortulu kasalar var kamyonun arkasina dogru telsiz olan yerin oralarda ama daha rahat bulmak icin m ye bas orada kirmizi hitman logosu olan yerde istediklerin mevcut sonra asansore bin 3 sn sonra adamda biniyor
the craut hangi hitmanda 2 mi 3 mu?

TheCraut
30-05-2007, 21:32   |  #4  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
18 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2006

-NOX kardeş iLgiLendiğin için çok teşekürLer..!bendeki oyunu aynen yazıyorum ( HITMAN BLOOD MONEY 4 ) Ben Hitman ı iLkdefa oynuyorum..!vaLLa o etap beni deLLi etti kardeş ya..! bu nasıL bir karmaşa anLyamadım ki :)

-NOX
30-05-2007, 23:24   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
273 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2005

Kardes yardimci olmak isterdim ama hitmanbm elime gecmedi ama duyduguma gore yol bulmak zor diyorlar.Ben bir oyunseverim herturlu oyunu oynar forumlarda ipucu yol ve cozum oneririm ama bir konu beni ve diger oyunseverleri biktirir "Gidecegin yolu bulamamak!" buna en iyi ornek maxpayne serisi, hitman, cogu korku oyunu (nosferatu...Vb) bu gibi oyunlar oynanabilirlik acisindan eksik puan almislardir ama gta serisi nfs serisi gibi oyunlar yonlendirme konusunda cok iyi ve benden daha iyi puanlar almislardir.Nereye ,neyle, kimle, nasil, hangi aracla, nesekilde olacagi bellidir ve tus dagiliminin hepsi oynanabilirlige girer ama cogu gelismis oyunlar bu konuda geri kalmislardir.
Bu nedenle acemi oyuncular profesyonellere gore oyuna cok gec alismaktadir. Bu eskiden cok onemliydi ama devir degisti bunlar daha cok gozardi edilmeye basladi...
Mesela benim ingilizcem iyidir (global), hitmanda nereye gidecegini soyleyen konusmalar var ama yine de bulamiyorsun! Bu onemli bir eksiklik!Ha gosterge felan daha iyi olsa daha iyi olur...

TheCraut
31-05-2007, 22:13   |  #6  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
18 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2006

-NOX Kardeşim sana çok teşekürederim.bukadar iLgiLenmen biLe beni gerçekten sevindirdi..!ya kardeş asLında bende oyunLarda çayLak sayıLmam..!meseLa bitiridğim bir kaç oyunu söyLiyim sana..!Quake 4 sonuna kadar oynadım. ve hiç bir yerinde hiLeye başvurmadan..bende ayrıca PLay Station var orada da bir çok oyunu bitirmiş biriyim..! iki tanesini yazıyım ..!Resident EviL 3... SıLent hiLL.. gibi başLıca oyunLarı bitirdim.ama bu HITMAN BLOOD MONEY 4 çok farkLı bir oyun..!Tekrar teşekürLer saygıLar -NOX kardeş..!artık başka yoLLara baş vuracam gaLiba..!