Hızla Büyüyen Yepyeni Bir Pazar Oyun Paraları

atillayapici
24-06-2017, 11:32   |  #1  
atillayapici avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2017

Bilgisayar oyunları özellikle genç kesimin vazgeçilmezleri arasında üst sıralardadır. Birbirleriyle rekabet edip, savaştıkları, birlikte hareket edip ekip oldukları online bilgisayar oyunları, diğerlerine göre çok daha fazla ilgi görür.

Özellikle son 10 yılda popüler hale gelen pek çok online oyun vardır. Bu oyunlar, bilgisayar kullanıcılarının göstermiş olduğu yoğun ilgi sayesinde popülerliğini arttırmıştır. Ondan önceki dönemde de bilinen oyunlar vardı, ancak son zamanlarda olduğu kadar fazla sayıda değildi.

1990 yılından 2000 yılına kadar doğmuş olan nesil için bazı efsaneler bulunur. Bunlar gençlik yıllarımızda yeni yeni yaygınlaşan internet cafelerde oynadığımız oyunlardır. Bu yıllar arasında doğmuş her bilgisayar kullanıcısının “cafelerde CS oynamak, rehineleri öldürmek, bomba kurmak”, “GTA’da yüzen araba hilesi yazmak, araba patlatmak, tank sürmek”, “FIFA 05’te serbest vuruştan kavisli goller atmak” gibi anıları illa ki vardır. Bu tarz oyunlardan sonra gelen online oyunlar da, genç nesil için bir o kadar vazgeçilmez ve efsanevidir.

Metin 2’de pazar kurup PC’yi sabahlara kadar açık tuttuğumuz için annemizden az laf işitmemişizdir. Knight Online oynarken, sırf oyun İngilizce olduğu için oradan kaptığımız kelimelerle sağda solda az hava atmamışızdır. Bu oyunları oynarken, oyundaki çabalarımıza göre düşürdüğümüz eşyaları satardık. Bu eşyaları sadece oyun parasına değil, gerçek paralara da sattığımız olurdu.


Son zamanlarda çok yaygın şekilde oynanan League of Legends isimli oyunda kullanılan para birimi RP’dir. İnsanlar oyun parası çekebilmek için ucuz satıcılara ihtiyaç duyar. Çünkü oyunun kendi panelinde, diğerlerine göre bir tık daha pahalıdır. Lol RP çekmek için güvenilir siteleri tercih etmek önemlidir. Aksi durumda cebinizdeki paradan da olabilirsiniz.

Steam üzerinden satın alabileceğiniz oyunlar için de, önceden Steam hesabınıza para aktarabilirsiniz. Bu sayede indirime giren ya da stoklarla sınırlı olarak ucuz satılan oyunları anında alabilirsiniz. Steam cüzdan için para aktarma işlemi yapan farklı siteler vardır. Ancak LoL’de ve diğer tüm oyun paralarında olduğu gibi en güvenilir olan site epincin.com’dur.

Metin 2’de de diğer oyunlara benzer bir para çekme sistemi vardır. Oyun içinde kullanabileceğiniz ejder paralarını, hesabınıza aktarabileceğiniz farklı siteler mevcuttur. Ejder parası da en güvenli şekilde epincin üzerinden çekilmektedir.

Tüm online oyunların paralarını en güvenli şekilde hesabınıza aktarabileceğiniz site olan epincin’e, bu yazıda yazdıklarımın dışındaki oyunlar için de giriş yapabilirsiniz.

Son Düzenleme: atillayapici ~ 24 Haziran 2017 11:33 Neden: