Hizmet İhtiyacı İçin Online Usta Bulma Platformu

RabiaKus
25-07-2018, 20:27   |  #1  
RabiaKus avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2018

Teknoloji günden güne gelişmekte, gelişime ayak uyduramayan kişi ya da kurumlar bir bir tarihe karışmaktadır. İnternet altyapısının gelişmesi ile hızın artması, tablet ve akıllı telefonlar sayesinde internete her yerden erişilebilir olması sebebiyle artık çoğu işimizi internet üzerinden yapabilir hale geldik. Hal böyle olunca şirketler, kurumlar ve kişiler internet ortamına işlerini taşımakta, online olarak çalışmaktadır. Tabir yerindeyse iğneden ipliğe her ürünün internet üzerinden satın alınabildiği, gidilecek yerin yol tarifinin internet sayesinde alınabildiği, rezervasyon, satın alım, kiralama vb. her işin internet üzerinden yapılabildiği günümüzde; tadilat, tamirat, temizlik, dekorasyon, nakliye, boya badana vb. hizmetleri sağlayan ustaları bulabilmek de https://10n5y.com/ sayesinde mümkün olabilmektedir.

Dünya genelinde çokça bulunabilecek hizmet sağlayan profesyonellerin bir arada bulunduğu online platformlar, ülkemizde de yeni yeni artmaktadır. Ev ya da iş yerimizintemizlik ihtiyacı olduğunda bu konuda hizmet sağlayan temizlikçilerin bulunması, tadilat ve tamirat ihtiyacımızı giderecek ustaların bulunması, ev veya iş yerlerimizin bir yerden bir yere taşınması için yardımcı olacak nakliye elemanlarına kolayca ulaşılabilmesi için kurulan internet sitesinin çalışma prensibi şöyledir:


  • Tadilat, tamirat, nakliye, dekorasyon, temizlik, boya badana vb. hizmet ihtiyacı olan kişiler siteye girdiklerinde, istekleri için uygun olan ustaların kendilerine sunulabilmesi için birkaç soru sorulur.
  • Sorulan soruların cevaplarına göre site tarafından bu hizmeti sağlayacak uygun ustalardan en fazla 5 tanesi müşteriye sunulur.
  • Sunulan profesyoneller hakkında profil bilgileri incelenebilir, işleri sonrası aldığı yorumlar okunabilir ve ustalarla görüşme yapılabilir.
  • Gerekli görüşme yapıldıktan ve anlaşma sağlandıktan sonra müşterinin sitenin de mottosu olan on numara beş yıldız bir hizmet alması sağlanır.

Ortamlarımızın tamir ihtiyacı olduğunda, herhangi bir tadilat işimizde, temizlik yapılacağı durumlarda, boya badana gibi işlere ihtiyacımız olduğunda ya da taşınma durumumuzda nakliye hizmeti bulmak istediğimizde online olarak bu alanda profesyonel hizmet sağlayacak ustalara ulaşmak büyük bir kolaylık olacaktır. Platformda ayrıca özel ders verenler, beyaz eşya servisi hizmeti sağlayanlar, özel gün fotoğrafçıları vb. hizmet sağlayanlar da bulunmaktadır. Site sayesinde sadece ustalara ulaşmakla kalmayıp geçmiş çalışmaları hakkında bilgi edinmek de mümkün olmaktadır.