hoşlanan erkeğin adım atmama sebebi nedir??

raziel34
03-12-2015, 14:08   |  #1  
raziel34 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 25
204 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2015

yeterince hoşlanmıyor olabilir ya da badakizm'in kurbanlarından biridir. aklıma başka mantıklı sebep gelmiyor.

[url=][/url][url=][/url]

 bence böle bilmem siz ne düşnüürsünz

samet61
03-12-2015, 14:09   |  #2  
samet61 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 25
243 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2015

sevdiği/hoşlandığı kızla hayallerindeki kadar güzel bir ilişki yaşayamayacağını ve bu seferde hayalkırıklığına uğrayacağını bilir, bu yüzden uzaktan sever. onu hep hayalindeki o kusursuz kız olarak düşünür ve uzaktan sevmek onu daha mutlu eder, çünkü eğer yakınlaşırsa hayalinin bir yalan olduğu yüzüne çarpılır ve mutlu olacağı yerde mutsuz olur. hayalindeki çoğu şey gerçekleşmez. yada hayalindeki kadar kusursuz bir kız olmadığını görünce soğuma dönemi başlar. bunları düşünen biri bu yüzden kıza açılmaz bu bir.

iki, korkar erkek. reddedilmekten korkar, sevdiği halde onla olamamaktan. uzaktan sever bu yüzden, böylece reddedilemeyeceğini düşünür,uzaktan sevmeye devam eder. bu sırada diğer kızları, olaylarıda kaçırır, çünkü korku iyice büyür içinde. başka birinin de reddedeceğini , öbürününde reddedeceği korkusu dolar içine.

üç, kız erkeğe ilgili olsa bile erkek açıl(a)maz. çünkü bilir erkek eninde sonunda kızı üzecek, eninde sonunda ayrılacak, kavga edecek, başka bir kızı sevecek hatta... sadık kalamayacak o kıza. eğer sadık olursada sonuna kadar sadık olacak ancak ayrılık vakti geldiğinde hiç yaşamadığı bir yıkımla karşılaşacak, bir daha ayağa kalkamayacak yada bayağı zorlanacak. bu yüzdende uzaktan devam eder erkek sevmeye...

yada erkek kızı değil, sevmeyi seviyordur aslında. sadece bu işlem o kızda vücud bulmuştur. aslında sevdiği kız değil, aşktır, sevmektir sevdiği...

birde c. bukowski'nin dediği gibi " kızlar, uzaktan güzellerdi. saçlarına ve bedenlerine vuran güneş... yaklaştığımda, beyinlerinden ağızlarına dökülen kelimleri duydukça silahlanıp yer altına saklanmak istiyordum "

Necip Gündoğdu
19-05-2019, 04:32   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
0 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2019

tüyoları hakkında da bu yazıyı okumanızı öneririm: https://www.pinkwomens.com/bir-e ... 7-guvenilir-isaret/

bu yazıda geçenler "hoşlanan erkek" hakkında genelde hareketleri ile ilgili tüyodur.